25/11; regn

Nu regnar det. Det har regnat i mitt hjärta. Jag åkte till sökträning själv idag. Såg fram emot att träna. Jag kör Kenzo. Och får höra att "han går bättre med Anders" osv... tillslut orkade jag inte höra det, utan bröt ihop och var ledsen. De ångrade sig, sa att det var tvärtom, sa att det var på skoj. Men för mig är det inte skoj. Det vore konstigt om han gick lika bra med mig som inte har tränat honom på ett år ungefär - i så fall kunde man ju ha en människa som tränade hunden och så kunde man bara tävla lite... Men sanningen är den att det handlar mest om vilken ruta, var man skickar, tillfällen, träning... - han går ungefär lika bra med oss. Och det är ju bra att vi Kan köra honom båda två! Men för mig är det jobbigt att höra det - oavsett om det är sant eller inte... jag kanske aldrig kommer kunna tävla med honom igen, och det gör ont - man jag kan ju träna lite.

Mammas sorgtackannons var i tidningen idag, så här skrev vi för er som inte har smålandsposten:

Tack,

för all omtanke och tillit omkring mig och familjen efter vår älskade Eva Petersons plötsliga bortgång. Tack för att ni kom och gjorde minnesakten så fin. Tack för alla blommor och gåvor. Tack för alla samtal och det som ni har gett av er själva. Tack för att ni finns!

 

Du var så god Eva, tänkte aldrig på dig själv, bara på att alla andra skulle ha det bra. Tack för tiden vi fick med dig! Du fattas oss!

 

Curt

Tomas, Malin, Hedda

Lisa, Anders, Klara, Linus

Gertrud



Nu ska vi packa lite och sedan har vi bjudit grannarna på fika. Jag hoppas kunna skriva lite i Thailand - men man vet ju inte...

Kramar


Kommentarer
Postat av: Pauline

Ha det nu så himla skönt och mysigt i Thailand! Hoppas att ni hittar nåt internetcafé så att du kan hålla oss lite uppdaterade om hur ni har det! Efter att ha räfsat löv i äckligt duggregn i flera timmar så är det ju inte utan att man blir lite avundsjuk...
Ta hand om er och njuuut!
*Kram*

2006-11-25 @ 14:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback