5/1; lördag

Nu kan man säga att jullovet är slut... Det har varit ett lov med sköna morgnar, mycket vila och möten med människor. Idag åker Anna och barnen tillbaka till Libanon.

Igår var Helen och jag i Ullared - fina vägar, trots hård blåst nu för tredje dygnet i rad. Vi gjorde en hel del fynd, som vanligt - rutinerade Ullaresenärer som vi börjar bli!

Idag vaknade jag med att gomseglet (snoppen som hänger ner i halsen ni vet) var typ tre gånger så stor, och jag höll på att svälja den varje gång jag svalde.Riktigt obehagligt - men jag har varit med om det en gång tidigare, och då gick det över framåt dagen, och nu är det bättre... Mycket ska man vara med om - och mycket sa man lära... Jag letade lite på nätt vad det kunde bero på - och ni kan ju gissa själva vilka konstiga sidor jag fick upp... gomsegel + svullet, gomsegel + förstorat... Fick väl fram att det kunde bero på halsfluss - men har ej inte i halsen, eller allergi - och jag är väl inte allergisk?!

I kväll ska vi till Helen och Ulf - äta nyårsmiddagen som inte blev av. Ulf och Andes ska åka lite skridskor med de stora barnen.

Anders tände en brasa i vår öppna spis för första gången. Vi har den i sovrummet, så vi bruka inte vilja elda där. men det funkade i alla fall! Mysfaktorn blir hög. Klara och jag spelade Alfabet i sängen och mös. Linus ligger och sover eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback