5/10; regnig söndag

Det regnar så oerhört idag. Höst. Vi har varit ute en sväng med hundarna och plockat svamp och kört uppletande, och tackat högre makter för att vår riktiga utedag var igår.

Igår var det nämligen KM på klubben - vi körde Stimma och Keno i spåret. Stimma gick som en gud - tyvärr har jag inga poäng här, men det måste varit bra poäng, ända till hoppet...Då skickar jag över henne, jag har tränat lite på att hon ska springa ut på andra sidan och inte komma för nära hindret. Och hon gick ut bra! Jag vet oxå att hon ibland missar hoppet om hon komemr för långt över på andra sidan - och det var precis det som hände, men när hon hörde att jag sa hopp hoppade hon från min sida igen, jag sa sitt och sedan hopp tillbaka. Tyvärr, trots tre hopp, blev det ju en nolla såklart! Där missade vi vinsten - jag visste inte att det var koefficient 4, kanske hade jag agerat annorlunda då, men vad spelar det för roll? Hon var Så duktig! Även Kenzo klarade spåret, inte lika smärtfritt som S gjorde, men bra nog, men även han missade hoppet, och lite andra missar gjorde att han slutade på en sjätte plats tror jag - medan S slutade tvåa. Hon låg tryggt på platsliggningen, som inte hade några skott (vilket ja kan tycka var lite dåligt - lägre klass har skott... och hon som vann har ingen skottfast hund och hade inte kunnat vara med om det varit skott... och vi hade behövt träna platsliggning med skott!). Jag är så nöjd med S - hon var min stjärna. Och Linus var en som var med på kurs och hela tden var pigg och glad. K pch Marianne var på två teatrar - tack M för det!

Efter KMet åkte vi och hade spårkurs för lite schnuzervalpar här i Vlöv. Och sedan fixade vi i ordning kräftskivan. En trevlig kväll!

Idag har vi mest tagit det lugnt, städat, varit ute, bytt gardiner och tränat tålamod (=stryka gardiner - det märks så tydligt i den situationen att jag har dåligt tålamod... jag blir färdig långt innan det som jag stryker blir klart...). Och så bytte jag gardiner. Agnes och K har lekt hela dagen. Snart ska A spela innebandy. Jag har varit och köpt hundmat och ett par stövlar.

Och så vill vi gratulera Lina och Marcus som har fått en
son!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback