Hoppsan

Jag är inte van vid att ha flatte... När jag nattade K så hörde jag Stimma hoppa upp på bänken och sno den sista semlan - som stod långt in på bänken. Den hade varit god... men det kanske var lika bra att Stimma åt upp den, annars hade den väl slunkit ner i magen på mig... Så många lovord som den lilla flatte får av mig  men det finns ett par avigsidor - och både handlar om mat... eller? Hon snor från köksbänken, och hon äter skit...

Sverige vann just handbollsmatch mot korea.

Om ni inte har så mycket att göra kan jag tipsa om en
site med frågesport! Jag har nog gjort det förrut, men gör det igen... Gå in på "snabbtest" och välj en kateori...

För barnen kan jag tipsa om en denna sidan - helt onödigt att köpa en massa spel... Och så finns denna...

Gokväll


Kommentarer
Postat av: Christina

Hej Lisa!

Det var länge sedan!. Såg att jag hade fått ett mail från din blogg i kväll och började läsa. Du är fantastisk som orkar skriva! Jag läser och känner igen mig och ler och får bekymmersveck under ögonen.



Med mig är det bra. Har varit hemma föregående vecka för att skola in Olle på dagis. I morgon är det allvar. Nu ska Olle ut i verkligheten. Det känns faktiskt lite vemodigt. Inskolningen har gått bra, så vi hoppas att det fortsätter så. På jobbet rullar det på. Dock håller jag på att drunkna i alla omdömen som ska vara skrivna till och med vecka 5. Jag kräks över allt detta skrivande kring bedömningar och omdömen. Låt mig använda denna tid åt eleverna i stället!



Nu ska jag äta en apelsin och sedan ska jag sy fast ett band till en kudde som Olle ska kunna sitta på vid samlingarna på dagis.



Kramar i massor till dig och din goa familj!

Christina

2009-01-18 @ 20:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback