18/6; lördag

Det har varit många känslor dessa fina examensdagar. Olyckan på TC - eleven är fortfarande nedsövd och ligger på intensiven i Linköping och kollegan som körde på eleven finns i mina tankar.
Klara har haft skolavslutning. Mamma saknades. men Marianne och Sandra var där. Barnen var så fina. Solen sken. Och sedan åkte jag in till stan och klippte barnen. Köpte en liten present till vårt gudbarn. Åkte hem (Anders var på jobbfest) - och tog slut. Orkade inte mer. Känslorna var utanpå. Ett litet fel, blev stort. Besvikelse. Ilska. Saknad. Oro. Glädje. Ensamhet. Ledsamhet. Sorg. Tacksamhet. Oerhört många känslor som blandades... Just när jag skulle försöka vända mitt utbrott genom att ta en kopp kaffe från morgonens termos och mikra det - kom grannarna och bjöd på examenstårta. Precis vad jag behövde. I den stunden var de räddande änglar. För mig, för mina barn. Tack.
Och igår var vi hos Owesson. Fikade. Åt mat. Pratade och barnen lekte. På kvällen firade vi skolavslutningen med Klaras önskemåltid: fisksoppa och aiolo, samt marängswisch med jordgubbar. Eric och Elin var här - Sandra kom senare eftersom hon var på jobbfest.
Idag blir det inte som vi tänkt oss... Ikväll skulle Anders och jag åka på hundfest - men Limpan vakande med över 40 graders feber - nu är den lägre. men vi stannar hemma...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback