4/1; måndag

Kickstart på nya året. Ullred. Ridturer. Skridskoåkning. Samkväm. Pulkaåkning. Lite snö på marken. Lite sol. Det rullar på. Trots att det är nytt. Känslan är delad. In med det nya... Men egentligen finns det kvar. Fortsätter. Människorna är desamma. Oavsett om de har avgett löften eller ej. Man får inget nytt liv - jag blir ingen ny människa. Vi kan försöka tänka positivt. i kan försöka tänka nytt. Men det är ganska lite som blir annorlunda - bara för att det är ett nytt år. Men det finns något hoppfullt med en nystart. Det finns tid för reflektion och tid för påfyllning och vila. Vi siktar framåt - men inte så långt. En sak i taget räcker långt.
I lördags försökte jag fånga dagen - städade snabbt inför att våra gäster skulle komma - och skyndade mig ut för att leka med barnen i snön. Försöker tänka på vilka som kommer minnas det om några år... Våra gäster "det fanns lite damm i hörnen" eller mina barn "mamma busade med oss i snön"?
Anders och jag är bra på det. Att hinna. Att leka. Att organisera. Att bära, hantera, parera. Vi skulle kunna leda ett stort företag. Och vi hade gjort det bra - det är jag säker 
















Kommentarer
Postat av: Anonym

det tror jag också kramar och god fortsättning på det nya året farmor

2016-01-05 @ 10:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback