3/9; söndag

"Jag känner igen dig", säger tjejen på röntgen när jag ska röntga tänderna. "Jag känner igen dig oxå"... vi går igenom barnen, hundarna, hästarna, skolan... Och sen - det var nog på specialisttandvården... när jag blev irriterad på de 1500kr som ett besök utan att öppna munnen kostade... ridå.  

Två dagar i rad har jag dessutom sagt "och jag vill ju inte opereras - jag har ju inte ont just nu"... det skulle jag inte sagt - idag vaknade jag med tandvärk...
Igår gjorde Linus matteläxa - i tre timmar. Koncentrerat. Fokuserat. Utan anpassning i form av tex padda. Ska det vara så? Idag engelskaläxa. Och jag är inte engelskalärare - thanx God. Men. Varför går man en text som handlar om vad man har gjort i sommar och glosor till den, och sen ska man rita en bild på cowboys, kaktusar, öl, hästar... och göra ett korsord med helt random ord. Varför handlar inte frågorna/texten man ska skriva om semester och orden i texten/glosorna? Varför ska man inte träna på att sätta in glosorna i meningar? 

För övrigt har helgen handlat om fotbollsmatch, innebandypremiär, ridtur, 70-talsfest för Anders, samkväm med vänner, gräsklippning, grästrimning och snart är det gympa. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback