13/11; ödets ironi?

Åkte till sångstunden med Linus och gick därifrån tidigare för att hinna till VC-tiden... Jag hade, tillslut efter många om och men, efter att ha hoppat över att ringa lika många gånger som jag har tänkt det, beställt en koll av mina onda små jävlar... Äntligen... Jag ringde ju VC i våras och fick lite råd... De blev lite bättre. För att bli mycket sämre i aug/sep... När jag ringde till en privatklinik ville de inte ta emot eftersom det var så nära inpå resan, så jag provade VC och fick en tid en vecka senare... Men vad händer? Dagen efter känns det betydligt mindre och blir mindre för var dag, och idag kändes det inte... Men jag gick dit... Han kände inga nu, men sa att jag inte skulle gå så länge nästa gång...  Och så farligt var det ju inte - det är ju mycket värre att ha ont av dem... Men ingen är ju gladare än mig att det känns mindre - framför allt med tanke på Thailndsresan om mindre än två veckor - jag hade ju knappast hunnit med en op innan... Jag har inga större förhoppningar att de har försvunnit för alltid, men hoppet finns! Tänk om man visste vad mycket man ska stå ut med för de små liven! Älskade Linus!

Och så ringde jag BM oxå - bara för att göra allt jobbigt... Ska fundera över preventivmedelsbyte... fick en tid och hoppas på att vi kommer fram till något bra!

Och så har jag hunnit träna med Kenzo oxå. Byta blöja. Äta lunch. Servera Linus mat - men han ville inte ha så mycket - kan det vara tanden som spökar? Nu är det snart dags att hämta GummaLiten!

Kram

Kommentarer
Postat av: Pauline

Jag äter också minipiller (Cerazette) sen i sept 2005 och det tog nog ca 4 månader innan mensen slutade leva sitt eget liv och dyka upp var och varannan vecka...försökte också byta efter ett par månader men min BM ville absolut att jag skulle testa i minst tre månader eftersom det tydligen var ganska vanligt med strul de första månaderna (de sa hon inget om när jag började med dem...)..och att det skulle bli mkt bättre så småningom...Nu går det nog minst 6 veckor mellan gångerna så nu är jag nöjd :-)...fördelen med p-piller var ju att man visste ganska exakt när mensen skulle dyka upp vilket ju är bra om man som du ska åka på semester...Hoppas det löser sig för dig snart!
*KRAM*

2006-11-13 @ 13:45:39
Postat av: Lisa

Aha - det är ju så här jags ka ge er feedback tillbaka... Pauline brukar jag gå in på hennes sida osv...

Men som sagt - alltid lär man sig något! Och ni andra kan ju oxå kommentera inlägget genom att trycka på kommentera eller trackbacks...

Kanske är det alltså så att jag ska "stå ut" lite till - kankse det blir bättre - å andra sidan kanske det är skönt att slippa komma ihåg de där små pillerna... Frågan är bara vad jags ka byta till...

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback