Liten snabbis...

Jag vet att många undrar över hur det går med min pappa och ville bara berätta att han nu är inlagd på sjukhuset. Idag hade mamma ringt VC - som efter att ha rådfrågat akuten hänvisade honom dit, mycket förvånade att han inte åkt in tidigare och kanske ännu mer över att han Jobbade! Han skulle få ligga åtminstone till efter ronden imorgon, han skulle röntgas och så... Skönt att de kollar upp honom ordentligt.

Dagen har varit trevlig - fint väder, fika utomhus med goda vänner och snälla barn! Tomten kommer nog i år oxå! Nu har Klara gått och lagt sig, Linus ligger och kikar (han har bara sovit ca 3 timar idag!) och jag laddar för Grey!

Imirgon ska vi till en dagiskompis till Klara efter dagis och efter det ska vi till BVC och kolla upp Limpans mage igen... Han har en konstig "topp" på magen - som har förklarats vara musklerna som inte har växt ihop, men sköterskan tyckte ändå att en läkare skulle kontrollera detta igen (tredje gången - trots att hon hela tiden säger att" det är säkert ingen fara"). Så håll gärna en tumme för oss imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback