29/11; torsdag

Ännu ett vardagspussel är lagt. Alla bitar fanns där idag oxå! Jag pustar ut!
Göra mig i ordning - frukost, håret, lite smink och tandbortsning.
Fixa i ordning barnen - Linus hade bajsat och blev sur för att han inte fick ta med sig några bilar till dagis.
Lämna Linus på dagis.
Lämna Klara på dagis.
Åka till jobbet.
Låta en elev skriva ett matteprov.
Ha två lektioner. Rätta matteprovet mellan de två lektionerna.
Fundera över niornas genetikprov nästa vecka.
Lunch.
Resurstid i matte.
Mattelektion.
Planera.
Hämta på dagis - först Klara och sedan Linus.
En kopp te och gårdagens Grey - mös med Linus medan K gick till grannen.
Linus trillade ner från soffan när jag var uppe och hämtade en nagelfil - slog sig på läppen så blödde forsade.
Pratade med Margareta.
Ringde Helen.
Körde Klara till gympan.
Lagade soppa och plockade undan lite.
Anders kom hem.
Marianne och Tommy kom och åt lite efter att ha hämtat K på gympan.
Nu har Linus lagt sig efter en flaska välling och Anders har åkt på innebandymatch. Klara hade duschat och krupit ner i sängen.
Snart läggdags för mig - men först ska jag nog sätta mig framför TV:n och läsa dagens tidning?!

Gårdagens ridlektion gick bra och var rolig. Imorgon har jag en halvtimmes Alltid och en halvtimmes handledartid. Och så bjuder visst skolledningen på adventstårta! Kankse passar jag på att ta en liten sovmorgon med barnen och sedan en liten runda i dagsljus med hundarna när jag lämnat barnen? Eller skulle jag fixa små julklappar till adventskalendern? Var är adventskalendern förresten? Eller skulle jag försöka få färdigt provet i genetik, matteprovet till åttan och nian eller skulle jag försöka få till en avslutning på hundkursen? Kanske planera biologin för sjuan? Hmmm... jag har nog att göra imorgon oxå!

Kram

28/11; onsdag

Anders är i Stockholm. Jag har jobbat (en dag utan större sensationer och jag hann det jag skulle och har väl mest kontroll) och kom hem till pannkakor. Farmor och farfar hämtade barnen på dagis och kusinerna från Teleborg var här. Nu har jag lagt Linus och nu ska jag lägga K innan det är dags att åka och rida. Pappa är på plats för att passa barnen.

Vardagspusslet rullar vidare...

27/10; tisdag

Idag känns det som om jag mest har rättat matteprov - nian har haft prov och trots att det var ett stort prov där jag hade lagt in gamla nationella prov-uppgifter så har jag redan rättat det. För de flesta gick det rättså bra.

Margareta och Gunnar hade hämtat barnen. Det får de göra även imorgon. Anders åker till Stockholm i morgon. Jag kom hem till dukat bort - skönt och gott.

Nu börjar jag bli trött. Det är så mörkt på kvällarna. Vilka sanningar som kommer över mig ibland. Jag stog i duschen och känslan av att mamma borde finnas här kom över mig. Gjorde sig påmind. Jag minns, som om det hände igår, hur hon kom i sin grå bil på uppfarten, hur hon ringde och tog sig tid för oss. Hur kan något som hände för så länge sedan, ändå kännas så nära och samtidigt så fruktansvärt länge sedan? Hmmm... Hur kan något kännas så overkligt, men samtidigt så skrämmande verkligt? Konstigt.

Kram

26/11; måndag

Ska snart sätta mig och titta på en film som vi ska visa på kärleksveckan - men som jag missar början på eftersom jag tillhör ett annat arbetslag och de har planerat dåligt och därför måste ha en annan klass i början av passet. Så då får jag ägna mig åt att titta på film hemma - jag som Aldrig brukar se en hel film (med undantag i går - då jag faktiskt lyckades få med både en början och ett slut på en film).

Vi hade "hund" idag på ev. Några hade med sig hundar och vi tränade lydnad i snålblåsten. Det gick väl bra - våra hundar skötte sig
bra i alla fall, men de flesta hade nog helst gått in.

Några hade varit inne på skolan i helgen och hackat sönder en massa fönster. Först trodde de att de hade skjutit, men det var nog en fönsterhacka som de hade använt.

Anders åker till Stockholm på onsdag till torsdag.

Jag börjar bli hes - vill inte tappa rösten! Men Om ag gör det ska jag inte försöka jobba den här gången - det är bara frustrerande! Imorgon ska niorna ha matteprov.

Dags att krama K godnatt!

kärleksvecka

Nästa vecka är det kärleksvecka på jobbet - detta måste väl vara allt de behöver kunna?!

en månad till julafton

I natt hade det snöat - inte mycket men lite. Så nu, medan Anders är och tränar hundarna och jag hade plockat undan lite inne och dammsugit, så gick vi ut och Klara åkte skidor och pulka. Linus åkte hellre rutschikana och bobbycar - men tog tillslut ett åk med pulkan. Snart ska Klara åka till Nellie på födelsedagskalas, och sedan är det simskola.

Kram

23/11; fredagströtthet

Har jobbat och sen fortsatte jag med en snabb runda för att försöka fylla några av K:s packet till julkalendern. Hittade några - men kanske skulle man göra som en viss H - hon slår in några av barnens gamla leksaker och vips så blir de som nya!

Är lite sliten nu efter en jobbvecka med fyra sena kvällar och en liten förkylning. Ska nog gå och göra en kopp te - jag hitatde just morgonens kopp som stod så gott som orörd nere. Glömde visst att dricka den...

Ha en bra helg!

22/11; torsdag

Jobbat ikväll - vi har haft teater. Lärarna har spelat teater och eleverna har spelat teater. Det funkade bra, och nu är jag hemma igen! Bara Lite sur för att två Greyavsnitt inte blivit inspelade.

Dags för sängen. Men imorgon tar barnen och jag en liten sovmorgon.

21/11; onsdag

Dagen började dåligt - för mig finns inga marginaler på morgonen. En dålig hårdag och en dotter som blöder näsblod kan spoliera tidschemat. Men vi kom iväg. Jag hann det jag skulle, och idag känns det som om effektiviteten är tillbaka. Jag har nog fått det gjort som jag hade tänkt mig, kanske till och med lite till! Det tråkiga var väl nian som ska ha prov nästa vecka och Nu inser att de inte hunnit "nånting". Allt blir mitt fel. Carolina och jag åt lunch ihop. Trevligt!

Ikväll är det ridning och fotboll. Heja Sverige - hoppas att de är bättre än i lördags annars blir det inget EM.

Nu hoppas jag att min begynnande förkylning stäms i bäcken och ger sig av fortare än kvickt. Imorgon är ännu en lång jobbdag med öppet hus på kvällen då vi lärare samt eleverna ska spela teater.

Kram

gift en månad!

Idag är det en månad sedan vi stegade upp för altargången! I kylen finns vin och räkorna är tinade - Marianne och Tommy hade lämnat det till oss i helgen! Kanske är det precis det som jag behöver - idag på jobbet var jag så trött att när en person sa något till mig två minuter innan ett av mina två möten med elever och föräldrar ikväll så rann mina tårar. Jag orkade inte. Tog mig samman och lyckades ha de två mötena. Jag vet inte vad det är som har fått mig att plötsligt känna mig stressad, en känsla av att inte hinna med, att inte ha kontroll... Jag hinner med, jag har kontroll - inte på allt, men på det mesta. Jag börjar dock känna igen den välbekanta känslan av illamående som kommer då jag blir stressad och får magkatarr... Hoppas att jag kan återfå mitt lugn... Nu tror jag att helgerna framöver inte är lika fullspäckade - och det kunde ju vara skönt.

I kväll åkte vi en runda till klubben och tränade kenzo - det gick hyfast.

Nu är det dags att stoppa ner K i sängen. Kram

19/11; måndag

Dagis ringde i fredags och sa att L hade kräkt. Jag hämtade honom strax efteråt och han mådde sedan bra. Men vi var oroliga för Sockholmsresan - men han mådde bra och vi åkte och hade en bra helg i Stockholm!

Idag har varit en stökig dag på jobbet - endast tre lektioner, men kom hem sent och hade då ringt en massa samtal angående en elev som dessutom hade stökat omkring på en annan skola en stund idag. Vi hade brandlarm, någon hade tänt på en papperskorg. Vi hade konferens som var lätt kaotiskt eftersom det blivit någon "kommunikationsmiss" där det har "glömts" att talas om att vi måste sätta samtliga NObetyg i höst - vi får inte vänta till terminen är klar v. 3 som det var sagt, vilket innebär att vi måste sätta betyg på elever i ämnet som vi bara har haft typ en gång den här terminen... Hmmm....

Jag tog en promenad med Linus och hundarna i mörkret. Skönt att komma ut en stund!

Nu kommer Martin och ska hjälpa oss lite med ett elfel.

Dags att gå och lägga K. Och idag går våra tankar främst till M.

15/11; torsdag

Anders och Klara bakar lussekatter:
MAMMA BULLDEGS SAFTIGA & FLUFFIGA LUSSEBULLAR

50 gr jäst
150 gr riktigt smör
5 dl gammeldags mjölk
250 gr Gourmet Kesella/Lätt Kesella/Vanilj Kesella
2 pkt saffran
2 dl vit brödsirap
0,5 tsk salt
drygt 18 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
russin
ägg till pensling
Lägg russinen i blöt i en skål med vatten. Smula jäst i en bunke. Stöt saffran tillsammans med en sockerbit i mortel och häll sedan över det i en kastrull som du ställer på spisen med en klick smör i. Låt saffranen \"svettas\" med smöret tills det småputtrar men se till att det inte bränns (OBS detta moment är mycket viktigt för att få ut smak från saffranen!). Lägg i resten av smöret i kastrullen och smält på svag värme, häll i Kesella och mjölk och värm till fingervarmt. Häll spadet över jästen och rör om. Ha genast i sirapen. Rör i övriga torra ingredienser (mjöl, salt och bakpulver). Låt jäsa under bakduk i 30-40 minuter, helst nära spisen eller nära ett element.
Baka ut degen. Knåda ordentligt men knåda inte i för mycket mjöl! Degen ska vara så fast att den inte fastnar i bakbordet men fortfarande lite klibbig. Forma degen till lussebullar. Låt jäsa på plåt ca 20 minuter, gärna på varmt ställe. Låt russinen rinna av och peta i dem i bullarna och pensla med vispat ägg. Grädda i ugn 8-10 minuter (beroende på storlek) i 225 grader. Vakta noga och låt inte bullarna vara inne för länge! Paketera bullarna i plastpåsar så fort de svalnat.

Jag och Linus fördriver tiden. Jag ska rätta matteprov senare - både sjuan och åttan har haft idag. Och nu har det bara varit bra dagar på jobbet. Inga mer missförstånd osv...

Igår satt jag i bilen hem från ridningen - var glad och pigg och plötsligt är jag där igen, jag skakar på huvudet och tårarna börjar rinna. Jag tittar upp mot den stjärnklara natten och ser en stjärna falla och allt jag önskar mig är att få träffa min älskade mamma igen. Från ingenstans kom känslorna. Jag kom att tänka på två fina låtar av Uno:

Det kommer dagar

Det kommer dagar
då min himmel inte alls är blå
Ja det kommer dagar
när tiden går så sakta som tid kan gå
när ingenting, nej ingenting
blir som man tänkt

Ja det kommer dagar
då nästan allt är för svårt att förstå
och man tvingas in på vägar
där det kan kännas allt för tungt att gå
Men även den mörkaste av dagar
ska jag söka efter ljus här ändå

Ja, det är dagarna som går
dagarna som går, som är livet
Det är dagarna som går
dagarna som går, som är livet
Dagarna som går, som går, som är livet

Det kommer dagar
då ingenting är lätt att förstå sig på
Men vi ska hjälpas åt att slå
alla orosmoln till marken då
För även dessa gråa da'r
lever vi livet här ändå

Ja, det är dagarna som går...

Det kommer dagar -oh
ja, det kommer dagar
när tiden går så sakta som tid kan gå
Men vi ska hjälpas åt att slå
alla orosmoln till marken då

Ja, det är dagarna som går...

Dagarna som går, dagarna som går...

Text: U. Svenningsson
Musik: A. Johansson


Farväl

Var finns du nu min älskade vän?
Ditt skratt, dina ögon, ditt ljus
Var finns du nu?
Sorgen skymmer min blick
Men jag kan se dig överallt där jag går

Farväl, älskade vän
Farväl, kanske vi möts nån gång igen
Var finns du nu?
Jag kan inte förstå
Att jag aldrig får se dig igen
Men i mina minnen där finns du
Jag kan se dig så tydligt och klart
Din kärlek fyller alla tomma rum
När dagen är slut

Farväl, älskade vän
Farväl, kanske vi möts nån gång igen

Farväl, älskade vän
Farväl, kanske vi möts nån gång igen

Text, musik & artist: Uno Svenningsson
Album ...Due!, 1996

På lördag åker vi till Stockholm för att gå på Maltes dop - det ska bli roligt att träffa Humpe, Malin och deras söta barn igen! Önskar att vi kunde träffas oftare!

13/11; tisdag

Shit - hur man än gör så känns det som om jag gör fel... Fast jag gör rätt oxå... Men ibland pratar jag innan jag tänker och ibland säger jag inte det jag tänker - utan något helt annat...

Till exempel kom en lärare idag (mitt i min korta lunch) och frågade om "min" klass - om det fanns någon som inte kunde läsa och skriva osv. Jag frågade om hon varit med på överlämningskonferensen och berättade om en individintegrerad elev, och skulle fortsätta, men då blev hon sur och gick därifrån. Jag letade sedan upp henne och förklarade att jag fick dåligt samvete om det var så att hon inte var på konferensen och inte hade fått någon information om eleverna i vår klass - hon tillhör nämligen inte vårt arbetslag och hör inte den dagliga
diskussionen om dem... Jag tror vi redde ut det och att hon fick informationen hon behövde. Hon hade varit på konferensen dessutom. Jag vet faktiskt inte varför hon blev så sur - man jag blev ledsen i alla fall och började grubbla...

Och sedan hade jag sagt till en klass att de kunde få ha läxförhör varje vecka och på det sättet slippa att ha ett stort prov i slutet - från början tänkte jag att om man siktade på högre betyg så var man tvungen att göra provet ändå, men så tänkte jag om och då blev en del elever upprörda... Ibland är det så svårt att göra rätt... säga rätt... ha fel - och bli ursäktad...

Vårt frånvarosystem har inte fungerat som det ska - elever har anmält sig sjuka - men inte blivit inlagda i programmet, och jag har ringt föräldrar eller mailat dem för att kontrollera. En del föräldrar blir sura - men jag kollar ju bara för att veta säkert var deras barn är... Många lärare har dessutom bestämt sig för att programmet är dåligt och inte lagt in frånvaro och det har missats en del skolk - nu har jag försökt att övertala dem och tala om för dem att programmet har blivit bättre och att jag ständigt måste kontrollera en del elever. När man väl talar om för föräldrar att en elev skolkar eller inte skolkar - vill man ju att informationen är korrekt. Jag har dessutom vid något tillfälle gett några föräldrar ett gammalt telefonnummer till sjukanmälan eftersom det telefonnumret står i vissa papper - tänk att det ska behöva vara så svårt...

Dessutom har jag för några veckor sedan talat om (och diskuterat med eleverna)för eleverna att de kan få sitta lite längre på ett matteprov på torsdag - eftersom alla cyklar eller går så är det möjligt om det behövs så att de slipper bli stressade. Sedan har eleverna glömt säga det hemma - och idag när jag mailar ut det till föräldrarna blir någon lite upprörd (det handlar om att sluta 15.00 istället för 14.30 - och det gäller säkert inte alla elever, kanske inte ens någon, bara att möjligheten finns)...

Och just nu känner jag mig rättså ensam i mitt arbete - min handledarkollega har opererats och är hemma.

Hela dagarna tar jag en massa beslut, säger en massa saker - ibland blir det fel... Acceptera! Gör om - gör rätt!

Idag på morgonen körde Anders av vägen så att en bonde fick dra upp honom. Han hade kört sakta men ändå hamnat i fel körriktning.

Ikväll ska vi till Olof och Anne. Det kan bli skönt att få lite avkoppling mot allt jobb...

12/11; måndag

Hela dagarna händer det saker - inte en lugn stund... På morgonen trodde jag att jag hade allt under kontroll - jag hade packat fika till barnen, och åkte iväg, kom ihåg att stänga garagedörrarna och ta med mat... På dagis insåg jag snabbt att jag knappt hade kommit ihåg hälften - blöjorna var ju slut redan i fredags och Linus hade på sig extrakläderna när jag hämtade honom en dag och de hade jag glömt ta med mig tillbaka...

Väl på jobbet gick jag och hade en extra lektion eftersom Erika opererade handen. Planerade lite lektioner, och tog hand om en elev som mest och helst av allt ville ta självmord - eller åtminstone få uppmärksamhet, jag jagade skolsköterskan och ringde hennes mamma...

Idag hämtade farmor och farfar barnen på dagis - farmor hade lagat mat och fixat tvättmaskinen som jag hade fyllt igår och inte lyckats tömma. Anders har åkt iväg för att träna Keno och just nu har jag lagt barnen - Linus har börjat bli riktigt klåfingrig - han äter vällingpulver (så vi har pulver i hela lådorna och på honom och i köket) och hämtar knäcke och russin (nu har jag flyttat dem)... men då hittar han något annat...

Nu börjar jag bli trött och kommer troligtvis att däcka i soffan snart... Gonatt.

Söndag

Kolla in länken. Tack Malin och Martin!

En helg till kan snart läggas till handlingarna - vi har hunnit med massor, och ändå känns det som om man skulle vilja hinna med ännu mer... Igår tränade vi sök - vi fick supergod smörgåstårta, Klara var hos en kompis, Anders bytte däck, och så var vi i simhallen och efter det blev vi bjudna på mat hos Helen och Ulf. Idag red Klara - hon trillade av, men det gick bra, och Anders hjälpte till på en appelltävling, och så åkte vi till Moheda, och nu spelar Anders innebandy och jag har just lagt barnen. Just det - vi hann även susa av golvet snabbt på morgonen.


Hoppas att ni har haft en bra helg!

Men dagens ystningsstjärnor var...

Men dagens ystningsstjärnor var...



den rutinerade Klara och rookien John!

Tommy och pappa i krukan som vanligt

Tommy och pappa i krukan som vanligt


Hanna & Klara

Hanna & Klara


Klara & Linus

Linus igen?!


Han försöker åtminstone

Han försöker åtminstone


Minstingen igen

Minstingen igen


Linus i laget

Linus i laget


Marianne och Klara i samma lag!

Marianne och Klara i samma lag!


Pappa och Anders i ystningslaget; 11/2

Pappa och Anders i ystningslaget; 11/2


Linus fikar på trappan; 23/10

Linus fikar på trappan; 23/10


Jag hade det bra hos frissan!

Jag hade det bra hos frissan!


Osminkad och ofixad innan bröllopet; 20/10

Osminkad och ofixad innan bröllopet; 20/10


hjärtan inför bröllopet!

hjärtan inför bröllopet!


dukning; 19/10

dukning; 19/10


Klara rider; 23/9

Klara rider; 23/9



Den här terminen har Klara ridit på islandshästarna i byn. Imorgon är det dags igen. Den här bilden känns länge sen - idag är det snö!

Linus kör Hedda

Linus kör Hedda


Linus, Malte & Klara; 7/10

Linus, Malte & Klara; 7/10



En gammal bild - men härlig! Nästa helg ska Malte döpas!

10/11; fredag

Idag lyckades alla elever få fram DNA från kiwi eller mjölke - imponerande och roligt!

Vinden viner och regnet faller - det ska bli otäckt väder framåt natten. Jag ska på jobbfest - med tema charter. Passande i höstrusket.

Idag går mina tankar främst till de ungas familjer som hade sina dödsannonser inne i SMP idag - en född 81, och en 91. Även de sjuka i min närhet tänker jag på. Jag tänker på familjen vars son dog i en tvist mellan familjen och ett ungdomsgäng - sonen skulle begravas idag. Jag tänker på den 11 månaders flickan som skakades till döds. Och killen som knivhögg en lärare på en skola - det gick bra, men vilken mardröm... Jag tänker på de anhörigas familjer till tragedin i Finland där en elev sköt ihjäl en massa personer i veckan. Och den stackars killen som vårdasköt sin syster i huvudet så att hon dog när de tränade skidskytte idag. Ibland känns det så tragiskt...

Nu ska jag nog gå och bubbla en stund med barnen innan jag ska iväg igen. Ha en skön helg!

9/11; torsdag

Nu sitter jag i vardagsrummet och skriver på Humpe och Malins nya dator - Anders håller på attt fixa i ordning den - så tar vi med den till Stockholm nästa helg när vi ska på dop!

En ost- och skinkpaj står i ugnen och jag är hungrig. Anders och lilnus hämtar Klara från gympan.

Jag lyckades framställa DNA från kiwi idag - det brukar vara svårt, jag har lyckats med att hitta det i mjölke tidigare, men det är nog lättare... - nu blir det spänannde att se om det funkar med eleverna imorgon.

Det var markarbete igår på ridningen, det gick bra. Fyra små studshopp med olika övningar runt omkring.

Idag har jag råkat ut för fenomenet "kjol" - jag ahde kjol på jobbet och plötsligt blir man så fin! Alla kommenterar det!

Ett annat fenomen är att jag alltid msåte kommentera att alla skyller på skolan - och säger att det är skolans ansvar hit och dit... Det är mycket som Är skolans ansvar - men föräldrarna måste väl ändå ha det största ansvaret på kvällarna och helgerna?! Det är lätt att skylla på skolan! Och lägag över ansvaret på skolan - många gånger har vi ju såklart ett gemensamt ansvar, och det måste vi ta - tillsammans med föräldrarna!

Nu komerm mina älsklingar hem och det är dags att äta!

7/11; onsdag

Nu ska jag snart iväg och rida, hoppa tror jag, och Anders ska spela innebandymatch - därför kom pappa just. Kom hem sent idag efter konferens och det var redan mörkt ute. Nu känns dagarna ännu längre... Har haft huvudvärk idag - kanske beror det på att jag vakande i natt av att Keno var dålig i magen och fick gå upp och torka och hade svårt att somna om...

Fest; Stefan och Ellen samt Malin E och Malte

Fest; Stefan och Ella samt Malin E och Malte


6/11; tisdag

Igår på dagis hade Linus fått tre bett av en dagiskompis - det är inte första gången den här terminen, och vid ett par tillfällen har det till och med gått hål... Idag tog barnen kort på dagis. Linus hade inte sovit idag på dagis - och har därför gått och lagt sig - supertrött och kinkig. Anders är på klubben och tränar Keno.

Jag har jobbat. Jag började min powerpointpresentation om genetik för en nia. Det blir spännande att se hur det fungerar. Annars känns det som om det är tusen bollar i luften, en del lyckas jag fånga, andra inte, en del blir halvlyror, andra enhandslyror medan en del landar långt ifrån mig - tur att jag har mina listor!

Dags att mysa en stund med Klara - kanske spela ett spel och läsa en bok. Sedan väntar en dusch och lite TV innan sängen hägrar!

5/11; måndag

Nu får det räcka med bilder för ikväll! Tack alla som hjälper oss att minnas denna underbara dag genom att ge oss av era fina bilder! Jag missade till och emd cityakuten ikväll för att fixa med min blogg - den har blivit lidande - trots att jag faktiskt varit ledig en hel vecka... Men så fort jag satt vid datorn - inte så många gånger på lovet - så jobbade jag och orkade inte lägga energi på bloggen. Nu får det bli bättring!

Idag har verkligheten kommit igång igen. Jag har jobbat och varit på föräldramöte.

Igår var det tävling i Nybro. Söket gick hyfsat - lite för mycket framåt på vänstersidan, och så hade han problem med en figg som gömde sig intill en stor sten - han gick då runt den stora stenen och upphörde i skallet. Han var väldigt dålig i magen - och var tvungen att sätta sig och bajsa på uppletandet. Två föremål - men han letade ändå bra och sprang bra. Lydnaden var han så väldigt duktig på innan - väldigt koncentrerad och tyst, men väl inne på planen var han inte tyst, även om jag tyckte att det var bättre än i Emmaboda. Vissa moment gjorde han riktigt bra, andra kan han göra bättre - och alla skulle bli så mycket bättre om han bara var tyst! Men jag är nöjd med honom - han är häftig. Ställer upp, och är glad och pigg! Jag tyckte synd om Mia som missade uppflyttning med ynka 6 poäng - om inte om fanns... På något sätt så är det värre att inte klara sig i de lägre klasserna (och när det dessutom är så Nära... då känns det hopplöst - det är ju så mycket som ska stämma på samma gång!)- när man väl är i elitklass har man ju ändå bevisat att "vi kan", man har kommit längre än många andra - även om jag känner att man alltid vill lite längre... så kan jag ändå vara nöjd.

Tack för idag!

Ring

Ring


Drottning i baren!

Drottning i baren!


Pingis - Perssons bilder

Pingis - Perssons bilder


Party

Party


Inspelning

Inspelning


Inför kvällens partaj

Inför kvällens partaj


Rundpingis!

Rundpingis!


Jag

Jag


Några tjejer - Hannas kort!

Några tjejer - Hannas kort!


Fika i solen!

Fika i solen!


Inspelning

Inspelning


Pingis!

Pingis!


Malte och Malin

Malte och Malin


Jag!

Jag!


Flickor i skogen - möhippan; Fridas bilder!

Flickor i skogen - möhippan; Fridas bilder!


Anders skymtar i... baddräkt...

Anders skymtar i... baddräkt...


paintball

paintball


Svensexan igen - paintball

Svensexan igen - Anders i simhallen


Tårta; tack Maggan för dem!

Tårta; tack Maggan för dem!


Vals

Vals


Trött vän...

Trött vän...


Whiskyprovning

Whiskyprovning


Svensexa - Anders på rollerblades; bilder från Eric och Sandra

Svensexa - Anders på rollerblades; bilder från Eric och Sandra


Bruden i sitt esse!

Bruden i<br />sitt esse!



Behöver jag säga att det var en underbar dag - behöver jag tacka alla underbara vänner igen, och alla som tänkte på oss!?

Linda & Humpe

Linda & Humpe


Henrik, Malin, Klara & Anders

Henrik, Malin, Klara & Anders


Tajkon...

Tajkon...


Hanna & John

Hanna & John


Benga & Sara

Benga & Sara


Mammas grav med Malins fina hjärta

Mammas grav med Malins fina hjärta


Malin & Åsa

Malin & Åsa


Flickorna Ejemark

Flickorna Ejemark


Puss

Puss



Ja, ja - ni får stå ut med att bilderna kommer i oordning... Men det är inte bra för mitt ordningssinne...

Sara & Henrik

Sara & Henrik


Skål!

Skål!


Bruden

Bruden


Klara

Klara


Brudparet

Brudparet


Linus i kyrkan

Linus i kyrkan


Mina blommor; bilder från malin & martin

Mina blommor; bilder från malin &martin



Tack Malin för hjälpen med blommor och dekoration och er båda för de fina korten! Ett urval kommer här!

2/11; ystning

Ikväll är det dags för ystning med Perssons. Jag gillar inte hemost - men det är en tradition...

Veckan har varit skön - den har dock pendlat mellan "oj vad mycket tid vi har", till "nu är veckan snart slut" - och jag kan konstatera att vi hade faktiskt rättså mycket tid. Vi har hunnit göra en del, men ändå haft ett behagligt tempo. Jag har klippt mig, Klara har lekt med kompisar, vi har träffat en del vänner, jag har testat floating, jag har jobbat en del... Nu måste jag sluta för nu börjar ystningen... första bilen svänger in mot oss!