tangens!

Igår löste jag ett matteproblem med tangens - det var nog första gången jag verkligen hade haft nytta av det! Och jag klarade det! Ville bara berätta det - i en tid när jag är superdålig på att tänka, ta beslut och vara normal...

Tedags!

Kommentarer
Postat av: Pauline

Hej Lisa!
Kände att jag var tvungen att kliva ur garderoben och presentera mig. Hittade dig via träffas på "aff" och insåg att "henne känner jag ju!"...fast det är ju inte riktigt sant, det är ju Anders jag känner eller kände kanske man skulle säga, det är ju ett par år sedan vi sågs . Hur som helst så har jag ju varit inne och läst på din blogg (som du ju är hur duktig som helst på att uppdatera!), men måste erkänna att det känns lite som att man snokar när man läser andras bloggar utan att ge sig tillkänna. Så nu erkänner jag att jag har läst din (och både skrattat och gråtit under tiden) så nu kan du kolla in min blogg om du vill så är vi kvitt ;-) Är inte alls lika bra på att skriva om tankar och känslor som du så min blogg handlar mest om husrenovering och annat som vi pysslar med.
Idag har jag en "plugga-hemma-dag", men det funkar inte så bra idag, men det är väl kanske så det är i början på terminen (?). Snart ska jag hämta barnen på dagis och ekonomiboken har inte ens öppnats idag :-(
Hur som helst Lisa, jag hoppas att hösten blir ett ljusare minne för dig än sommaren varit och att du får ordning på knät och att Linus får ordning på nacken. Är imponerad över hur bra du verkar hantera tillvaron trots allt du gått igenom.
*Stor Kram*
(Förlåt om mitt inlägg var lite svammligt...och det var ju egentligen inte menat som ett inlägg på din blogg, men jag har inte kvar er mailadress sen vi bytte dator så det fick bli så här...)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback