19/12; det blir aldrig som man tänkt sig...

Igår var vi hos ögonläkaren med Linus. BVC har ju missat både hans sneda nacke och skelning - men jag har påpekat det och nu fick vi komma till en ögonläkare (vi har varit hos en allmänläkare två gånger på BVC först - han såg det, men hoppades att det skulle rätta till sig) som direkt såg att han skelade. Hon gjorde en massa tester och trodde först att han såg väldigt dåligt på högra ögat, men efter att ha tagit droppar så kunde hon mäta att han endast var lite översynt och att det var normalt för åldern. Han var väldigt orolig när han endast fick titta med det högra ögat (alltså det ögat han skelar med). Han ska nu gå med lapp för det vänstra ögat en timme om dagen i en månad innan vi ska tillbaka igen. Jag frågade såklart om hans sneda nacke kunde vara orsaken till att han skelade och det kunde det - men hon trodde snarare att det var tvärtom - att hans sneda nacke beror på att han skelar?! Så nu får vi brottas en timme om dagen med lapp framför ögat som han fortare än kvickt vill dra bort och avvakta en månad.

På torsdag ska vi till hans läkare för att se vad han säger om nacken - kanske har den blivit lite bättre trots allt... Men långt ifrån bra...

Och så var vi hos marianne hela eftermiddagen och kvällen igår och gjorde julgodis. Mysigt! Och tack för hjälpen med barnen när jag åkte iväg en stund!

Och i natt kräkte Klara en gång - och var lös i magen - allt kom samtidigt... Sedan har hon varit hur pigg som helst och kunnat äta som vanlgt. Hon fick såklart vara hemma från dagis. Men det är svårt att veta om det är magsjuka eller basilusken hon drog på sig i Thailand - som gorde henne väldigt lös i magen och sedan väldigt hård i magen... Ja ja, det lär ju visa sig... Jag äter pepparkorn för säkerhets skull!

En liten sjukrapport från oss... Hoppas att ni mår bra! Nu ska jag gå och spela ett spel med K! Och så är det störtlopp lite senare... Egentligen hade jag sett fram emot en jullunch med kollegorna idag - men det blir ju aldrig som man tänkt sig....

Kommentarer
Postat av: Helen

Tur att du har stort lager med pepparkorn! Hoppas Klara mår bra idag. kram Helen

2006-12-19 @ 15:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback