Jobbig natt...

Gick och lad mig, somnade till, men vaknade strax efteråt och kunde inte somna om. Jag fick panikkänsla och grät. Kände mig så otillräcklig - som mamma, som sambo, som dotter och barnbarn...

Nu är städningen i full gång igen. Humpe och Anders är och handlar. Klara leker med kusinerna. Jag andas. Jag går vidare.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Hanne

Älskade Lisa! Visst vet du väl att nattvak är något man ska dela, dela med någon. Visst skulle det varit mamma eva du skulle delat det med, men kianske kanske kanske kan det räcka en smula, en liten bit på väg med oss andra. Ring mig nästa gång paniken tränger i bröstet, vet så förtvivlat väl vad du går genom.

Tack för en fantastisk dag, helt i Evas anda, med en vacker och stämningsfull begravning och en härlig minnesstund med alla, släkt vänner och alla barn!

2006-07-13 @ 20:06:44
Postat av: Astrid

Hej Lisa!

Jag blev så ledsen när Hanne berättade att du förlorat din mamma och Klara sin mormor. Ni har varit i mina tankar många gånger de senaste dagarna.
Kännde att jag ville skriva en hälsning till dig nu när vi kommit hem till Borlänge.

Ni har all min medkänsla just nu, och framöver. Naturligtvis kan inte jag föreställa mig på riktigt hur svårt det måste vara. Skulle tro att min inlevelse bara nuddar kanten på er smärta.

Pratade kort med Hanne ikväll när jag frågade efter din blogg. Hanne beskrev begravningen och sammlingen efteråt som att det känndes att din mamma var där. Det lät vackert och bra, hoppas att du kännde det så också mitt i all sorg och saknad.

Många Kramar från Astrid

2006-07-13 @ 20:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback