Snabbt inlägg från sidolinjen...

mitt i fotbollsfinalen. Italien - Frankrike.

Vi har varit på Ekö över helgen. Fredagen gick rättså bra. Men det var lite jobbigt att åka dit - det var därifrån vi tog mamma dagen innan hon dog. Det var där min mamma älskade mest att vara...

Lördagen var en riktigt hemskt dag - jag grät mååånga tårar. Jag försökte plocka ihop hennes kläder... Vi träffade goda vänner och grannar på ön. Och det blev så påtagligt att mamma saknades. Hon fanns alltid där - jag kan räkna gångerna jag har varit på Ekö utan mamma... Och jag får gång på gång tala om för mig själv att det är på riktigt. Hon kommer inte komma tillbaka. Men varje gång telefonen ringer tror jag att det är hon... Jag kan inte förstå att jag har sett, pratat med och kramat min älskade mamma för Sista gången. Att den gången redan har varit... Det går inte att förstå. Det är omöjligt.  Det gör så ont att paniken växer i mig när jag tänker på det. Jag förtränger det - och sen bubblar det upp med full kraft. Igen och Igen... Det är tur att man har en underbar familj och underbara vänner som hör av sig, skickar kort och blommor - som tänker på oss och som visar det!

Vattnet var varmt - tyvärr blommade algerna redan. Men jag vågade inte bada med mitt knä ändå, det är så svullet och jag har svårt att räta det. Vi hade fått låna en vattenskoter av en vän och det var hur roligt som helst att köra.

Klara sa idag att hon saknade mormor lite. Och då sa hjag att jag oxå gjorde det - och då sa hon "men du saknar henne ganska mycket va?". Hon har haft så roligt med barnen i grannhusen. Skönt.

Linus övar krypställning men det slutar oftast i ett fall på hakan. Och jag har nog glömt att tala om att han fann sina fötter söndagen efter midsommarafton - och det är en spännande upptäckt fortfarande.

Hoppas att ni har haft en skön helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback