5 månader!

Idag blir Lilleman 5 månader! Han väger 7190gram och är 67 centimeter. Glad och pigg - när han inte sover. Han ligger fortfarande och slumrar i min säng. Igår var jag borta på kvällen och hjälpte till på en lydnadstävling - han fick mat av mig vid 13.30 och sedan klarade han sig med gröt och Flaska (som gick Riktigt bra för första gången) till jag kom hem och han fick äta lite vid 22-tiden! Stora killen - behöver snart inte sin mamma mer?!

Lästa Joe Labero idag i tidningen - om hans favoritställe i Småland, och då minns jag hur han satt mitt emot oss hemma hos mammas och pappas vänner och trollade, och när han var i vår sommarstuga och plockade fram några tricks... Inte ens då, för länge sen eller när man satt Så nära honom, kunde man komma på hur han gjorde. Fast när vi jobbade vid några av hans föreställningar en gång så uptäckte man lite varje gång - nåt som misslyckades osv... Men häftigt är det!

Ikväll är det ödesmatch för Sverige i VM - spännande. Mot Paraguay. Men innan dess ska vi hinna träna sök med dogsen, och såklart en massa annat oxå. Just nu är Klara på dagis och som sagt Lilleman sover, så just nu dricker jag te (det var länge sen jag var sugen på det - det har ju varit tokvarmt några dagar, och nu är det inte alls så varmt) och kikar lite på nätet. Jag kasnke ska träna lite med Kenzo - blev rättså sugen på det igår när jag tittade på lydnadstävlingen. Av 21 hundar var kanske 5 roliga att titta på - ingen motivation, ingen glädje eller koncentration fanns hos många. Kanske och Förhoppningsvis blir det bättre  Om de fortsätter... Lycka till - Sverige och alla hundtränare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback