babymassage

Idag var Linus och jag på babymassage. När vi kommer dit blir han arg/ledsen...?! Alla andra sitter tysta... Jag försöker förklara mellan skriken att han "alltid" är så glad, att han alltid sover... - men det kan väl ingen tro på? Varför skriker alltid min unge högst - trots att han alltid är så glad och alltid sover?
Varför är det sån prestige i vem som sover mest, vem som är tystast osv? Det kanske inte Är det - men det Känns så! Linus sover mycket - Men jag Vet att det kan ändra sig. När som helst. Jag är ödmjuk. Han är Snäll - men när han låter så låter han mycket. Och ofta är det svårt att hjälpa honom att bli nöjd - troligtvis ont i magen, hungrig eller trött...
Jag hämtar nappen - mest för att göra nåt, vet ju att han egentligen inte vill ha napp. Han ville inte ha mat heller - troligtvis ville han bara sova. Han blir aldrig lugn av att jag går och bär på honom - han vill ligga själv. Men nu skulle vi ju gå på Massage...
Han lugnar sig. Jag har missat instruktionerna, men kommer lagom till vi ska börja.
De andra barnen ligger och tittat på sina föräldrar - Linus tittar på bebisen jämte...
Ligger och "pratar" och lyckas kissa tre gånger - tur att jag hade en handduk under...
Vi börjar massera benen. Plötsligt säger hon - nu tar vi det andra benen... Hmmm - det har jag redan gjort. Ska man hålla på Så länge på Varje ben?! Ja, ja - jag gör lite på båda igen... Och han är nöjd.
Sen är det fika - Linus är trött, får lite mat och somnar. Vi åker hem. Mamma har hämtat Klara på dagis. Anders jobbar hemifrån idag. Ska fixa lite lunch åt oss. Sen kanske jag ska gå ut lite. Såg de första snödropparna idag när vi gick till dagis - kasnke besegrar våren vintern nu?!

Kommentarer
Postat av: Sara Nilsson

Jag vet precis hur det är när man gett sig iväg på någon aktivitet med bebisen och så känner den lilla inte alls för att sitta i knät eller ligga i vagnen eller äta eller sova... I början undrade jag också varför Lovisa oftast skrek högst när vi var iväg nånstans och tyckte det var lite jobbigt, nu ser jag det mer som charmigt, det visar väl att hon har humör och vet vad hon vill.
Låter mysigt med baby-massage. Lovisa har precis somnat och jag tänkte också passa på att vila lite.
Ha det bra!

2006-03-30 @ 13:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback