lik?

"Vem är han lik?" Undra hur många gånger folk har frågat det... Jag är dålig på att se sånt...Men inte är han lik en grek inte...Jag kan se att Klara är lik mig - när jag tittar på kort på mig från samma ålder. Vi är otroligt lika. Och jag kan se att Linus har Humpeleendet ibland. Det där med stängd mun, som Humpe hade på kort när han var liten. Och om man tittar på badkortet på Klara som ligger på bloggen så är Linus och Klara Väldigt lika. Det  var lite roligt med just det kortet - för jag berättade för en vän att det hade slagit mig hur lika de var på kortet, och samma kväll (utan att vi prade om något speciellt) så säger Anders "vad lika Klara och Linus är på badkorten". Häftigt, ibland fångar man något! Och det verkar många gånger som om de som känner Anders när han var liten kan se likheter med honom och barnen och de som kände mig som barn känner igen mig i barnen.

Men Linus är oxå lik skådespelaren Göran Ragnevall(?)... när han gör vissa miner... men vad jag vet så finns det inget släktskap?!

Och så det där med pojkkläder... fy vad tråkiga de är! Varför ska det alltid vara något fult tryck eller tråkiga färger? Och även om man trodde att man hade könsneutrala kläder till klara så är det ofta någon liten rosett, eller volang eller något annat som gör att det känns omöjligt att ens ha kläderna hemma på vår gosse. Smart av klädindustrin!

Idag har vi lekt på lekplatsen i stan med några kompisar och varit och fikat med dem, och innan dess mötte vi Anders och åt lunch. Nu är Bönan hos mormor och Anders har precis kommit hem. Nu är det helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback