13/9; BVC

Jaha, idag var det dags för BVC. Limpan fick komma tillbaka på eftermiddagen eftersom BVCtanten ville kolla hans lilla skelning (som kan bero på torticolliosen) och ahns knutor i huvet (troligtvis svulnna lymfkörtlar). Men läkaren var inte direkt orolig för honom. Han vägde 8300g och var 73 cm. Lite under på viktkurvan och lite över på längden - som vanligt. Hon tyckte jag skulle ge honom ett lagat mål mat till - men jag vet inte när jags ka få in det - han ser inte undernärd ut...

Klara klarade uppgifterna galant.

Och jag tog "mod" till mig (när jag är glad tycker jag att det är så onödigt att prata med någon och dessutom vet jag ju att jags kulle bli ledsen om jag gjorde det och jag vill ju vara glad..., och när jag är ledsen så orkar jag inte ringa...) och bad att få komma och prata med någon - hon fixade en tid till mig redan imorgon. Jag ska få träffa en läakre till att börja med. Känner att jag behöver någon annan än nära och lkära att tära på - dessutom har jag svårt att släppa in någon innanför mitt skal. Vill inte tappa kontrollen. Vill vara glad och njuta. Men just nu vet jag inte riktigt hur man gör... Jag har problem med magkatarr som spökar oxå - så det kan väl bli bra.

I mellan BVCbesöken hann vi åka hem till en kompis och Klara fick rida och så fick vi lunch.

Nu ska vi snart äta och sedan blir det äppelkaka som jag bakade tidigare - vi har grymt mycket äppel på träden. Och sen blir det nog lite hundträning oxå innan natten.

ha en skön kväll!


Kommentarer
Postat av: Pauline

Vad glad jag blir över att du ska få prata med någon, hoppas verkligen att det kan vara till någon hjälp! Tänker mycket på dig och beundrar din förmåga att kunna sätta ord på dina tankar.
Många styrkekramar!
Pauline


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback