30/9; äppelkaksdags!

Nu ska vi strax äta äppelkaka, Anders ska bara måla färdigt.  Vi var i skogen på förmiddagen och tränade sök. klara fick träna Hiho. Lilleman kröp omkring i sina regnbyxor och kände på kottar, barr, jord... och såg ut därefter! Sen åkte vi hem, åt lunch och Lilleman somnade. Vi städade och m,ålade, bakade och Klara tittade på en film en stund.  Ikväll ska vi åka till Anne och Olof.

I går var vi hos Helen och Ulf - jag och barnen. Blev njudna på fika, lunch och lek - alltid lika trevligt! Sedan träffades ANders och jag på stan och gick till polisen för att ta ut nya pass. jag trodde inte att jag behövde något och ahde därför verkligen inte gjort mig i ordning... Men hon sa att man behövde ha ett som varade minst ett halvår framöver, och det gjorde inte mitt - så det blev att ta kort, ofixad och sne. Jag kan ju inte stå på båda benen - och jag trodde inte att det syntes så väl... Lilleman blev oxå sne...

Sedan kom marianne hem till oss och vi fikade innan vi tog tag i mammas saker... Plockade undan - slängde och skickade till kupan... Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, och det var skönt att få det gjort, skönt att kunna hjälpa pappa med det... Vi åt lite god mat sedan och ahde en trevlig kväll. Tack snälla Marianne, för ditt stöd och din hjälp! Det kändes skönt att ha dig där!

Fikadags!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback