9/4; annandag påsk

Grattis till Malin och Olof!

Aprilvädret har gett sig till känna genom att det snöade igår när vi körde hem från Malmö. Vi hade det så bra hos Hanna och John - god mat och trevligt sällskap! Vi fortsatte till Marianne och Tommy och fick påskbuffé - gott, stort tack! Kenzo gjorde sig oxå påmind i Malmö genom att lämna ett litet avtryck på en matta. Han blir så dålig i magen ibland - att han verkligen inte kan hålla sig. Jag höll på att sanera när John kom in på toaletten - han trodde att det var jags om var dålig i magen! Och jag försökte förklara på engelska att det var Kenzo - vet inte om han trodde mig! Och dagen innan hade Klara och han lekt kurragömma - han gömde sig på toaletten, och så gick jag in där för att tvätta händerna och plötsligt hör jag "sorry" bakom mig...

Idag har vi pysslat lite med Klaras garderober - fått lite mer plats, tränat Kenzo, Anders har handlat och jag har faktiskt jobbat lite. Nu sitter barnen i badkaret. Linus har inte några av sina gladaste dagar just nu. Lite grinig och gnällig, vilket han inte brukar vara. Men jag tror att det är tänder på gång! Och kanske lite frustration över att inte kunna ta sig fram som han vill?

Hoppas att ni har haft en trevlig påsk! Kram!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hi hi! Ja, det var roliga inträffanden!! Om du vill så kan jag försöka förklara så att han förstår att det var du som bajsade!!!

2007-04-10 @ 16:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback