bättre

En liten underlig sak till med mig( ja, jag sa ju att jag var rättså konstig) - är att mitt humör skiftar snabbt. Nu skiner solen. Jag känner mig bättre till mods. Lilleman ligger i sängen efter att ha ätit lunch idag (det hör inte till vanligheterna, dessutom var han inte på humör idag - hade väl helst gått till öppna förskolan...)

Och jag klarar inte av att ha långa naglar på tårna. Jag ryser vid tanken, speciellt om någon rör vid dem.

Och sen är jag en sån som aldrig får ut vaxet ur öronen... Istället samlas allt i en klump som måste spolas eller sugas ut... Och just nu kluckar det oroväckande i örat...

Och så har jag fått koncentrationssvårigheter på gamledar... Jag har svårt att hålla mig till en tanke någon längre stund - även om jag anstränger mig... Den ända gången jag lyckas tänka på en sak en hel timme är när jag rider - då hinner jag inte (och klarar inte av) att tänka på fler saker samtidigt. Lite så är det när jag har lektioner oxå - men eleverna gör allt för att få mig att lida av schizofreni, kallar på min uppmärksamhet från alla håll och kanter...

Dags att gå ut i det fina vädret - men först ska jag byta handdukarna på toaletten. Kanske kör jag en ruta med Keno (det är svårt att låta bli att träna...). Men i kväll ska Anders och jag åka in till klubben och träna, farmor kommer hit och passar barnen.

Kommentarer
Postat av: Helen

Hoppas ni hade en trevlig kväll på klubben och att Keno skötte sig. Idag är det för fint väder för att jobba- tur för dig att du är ledig!
kram Helen

2007-04-25 @ 09:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback