Det blev ingen fika och lek...

... inte med Linda i alla fall. Alexander hade blivit sjuk. Mne vi ska nog kunna leka och fika själva - men kanske inte lika bra!

Vi har i alla fall varit på djursjukhuset - hundarna har vaccinerats och så har jag fått ett intyg på att Kenzo har tappat en tand. Intyget ska användas på utställningen om ett par veckor. Vi fick vänta länge på vår tur. Men barnen var duktiga. och när vi kom hem, lagade vi mat. Linus ville inte äta. Nu ligger han i sängen. Klara tittar på en film och jag ska försöka sätta ihop ett prov. Sedan blir det kanske lite träning med Kenzo.
Om vi känner för det kanske vi kan åka in till stan sedan och titta på glasögon (jag har börjat ha mina gamla glasögon på mig - och oj vad jags er bra, jag har verkligen vant mig vid att se suddigt, eller framför allt har nog mina ögon ställt in sig så att jag ändå ser hyfsat bra utan glasögon, stackars ögon och hjärna. Jag tror nästan inte det är sant nu när jag ser sker, istället för att se en gräsmatta, ser jag liksom grässtrån när jag tittar nedåt!) och kanske köpa lite växter...

Nu skiner solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback