1 december

Anders och jag har tränat sök - i ösregn. Men Oj vad Kenzo gick bra! Snabbt. Rakt. Fokuserat. Han fick sitta i starten och leka hos figgarna (vilket är svårt - han är så van vid att få en godisburk).

Farmor och farfar var hos barnen och de bakade pepparkakor.

Nu är Klara och Anders på simskola och Linus sover.

Gårdagen på jobbet blev inte som jag tänkt - det blir det väl aldrig? Jag kom dit lite senare efter att ha varit en snabb sväng på stan för att köpa en adventskalender (en sån man kan hänga paket i) och då hade det varit bråk mellan två killar i min klass. Det blev inte så mycket planering som jag hade tänkt utan mina krafter gick till pojkarna.

När jag kom hem dammsög jag och Klara dammade. Gick och funderade på att jag måste jobba alldeles för mycket när jag är på jobbet för att hinna hem i bra tid och hämta barnen i rimlig tid och hinna med något hemma innan det blir sen kväll och läggdags. Jag jobbar heltid, men hämtar senast 15.30 tre dagar och Anders hämtar två dagar 16.30 - jag lämnar varje dag strax innan åtta. Jag tar minimala raster. Lunchen sitter jag i personalrummet och äter annars så tar jag med kaffekoppen till datorn och sitter där och fikar. På kvällen pysslade vi ihop en adventskalender till K. Hon blev överförtjust i dag när hon såg att tomten hade fyllt den!

Nu är det dags att ta fram dammsugarn en liten sväng igen, duscha och pyssla lite innan Mia, Johanna och Elle kommer. Anders ska spela TVspel med pojkarna.

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej!
Tack för igår, supertrevligt!
Är dock lite trött idag, grabbarna åkte 03.15
Kan inte förstå nöjet med att spela TV spel i nästan 8 timmar....
kram
//mia

2007-12-02 @ 21:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback