16/12; söndag

Vi har gått ett spår med Keno - vi la saker i spåret. Det gick Riktigt bra! Han spårar bra och apporterade sakerna! Han fick leverpastej när han kom in med det. Tyvärr haltade han rättså mycket när vi hade gått spåret... Fram. Igår tränade vi sök och uppletande. Han har inget superintresse av föremål - och låser sig ibland på att hitta ett föremål, samtidigt som han inte riktigt fullföljer och verkligen letar upp det han känner... Får inte ihop det. Kanske kan leverpastej funka?

Nu är Anders, Klara och pappa hos Sjödahl och fixar julgran. I eftermiddag ska pappa passa barnen och A och jag ska handla julklappar.

För en stund sedan blev L sur - han hade stoppat in en av sina älskade bilar i högtalaren... Det tog en stund för den uppfinningsrika mamman att få ut den genom den trånga passagen... Han går nästan alltid runt med fem bilar i famnen. Kör dem på soffarmstödet, elementet, Kenzo eller på golvet... Upp och ner i trappan. Upp bär han alla på en gång (trots att han kryper upp fortfarande) och ner kastar han dem... en i taget... en bit i taget...

I går var det sista gången på simskolan. Hela familjen badade och åkte rutschikana - Linus fullkomligt älskar det!

Hoppas att ni har en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback