12/2; sångstund

Limpan och jag var på sångstund - kikade in alla hålen under strumporna och hörde om allas jobbiga nätter... Nu tänkte jag att han skulle sova lite - men än så länge har inte han riktigt samma plan.

Vi lämnade Klara på dagis - som idag hade 8 grader varmt inomhus eftersom pannan gått sönder. De skulle ändå ha utedag... Och så gick vi en runda med hundarna. Kenzo fick gå ett långt framåtsändnade i skogen - hur duktig som helst!

I eftermiddag får det nog bli lite plockning här hemma.

Mormor ringde - jag skulle fixa lite blommor till på lördag, då mamma ska urnsättas. Nu är det bestämt. Det ska bli skönt att få "avsluta" - jag intalar mig och upprepar för mig själv "det värsta har ju redan hänt, det är inget att vara rädd för...". Svårt. Men det kommer bli en jobbig stund. Humpe, Malin och Hedda kommer ialla fall hem. Trevligt att träffa dem!

Kram

Kommentarer
Postat av: Anan

Jag ska tänka på er på lördag. Måste vara skönt att ni ändå har bestämt var Eva ska få vila, även om jag är av den tron att hon är ju inte där utan hon är ju precis var man vill att hon ska vara ! Kram på er och hälsa Thomas med familj när ni träffas...

2007-02-12 @ 14:07:02
Postat av: Anna

ska det stå !

2007-02-12 @ 14:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback