26/2; sjukbesök

Idag kom Gunnar och Margeta och hjälpte Linus och mig till ögon och sjukgymnast. Linus har haft lapp varje dag en timme på vartannat öga nu ett tag och innan dess på samma öga. Han har en synnedsättning, men inte så stor. Och hon förklarade att lappen mest är för att han ska använda ögat och inte börja se sämre - inte så mycket för att förhindra skelning. Och hon var så gott som säker på att hans snea nacke beror på ögonen. Han skelar på båda ögonen, men mest på ett (och att han skelar med båda är mest bra, för då tränar han båda ögonen då och då i alla fall), nu ska han ha lapp för vänster en dag och sedan höger två dagar. Hon trodde oxå att han skulle få operera ögat om cirka ett år, för att inte nacken skulle ta för mycket stryk.

Mitt knä verkar mycket bättre den här gången, jag kunde gå utan kryckor redan dagen efter operationen den här gången - jag var på rehabträning för första gången idag (blörk så tråkigt, men den här gången Ska det bli bra!). Sjukgymnasten tyckte att det såg mycket bättre ut än förra gången, att jag hade bättre förutsättningar-  då kunde jag inte ens sträcka på det efter fyra månader, nu har jag redan sträckningen och nästan nittio graders böjning! I eftermiddag har jag tagit stygnen oxå. Marianne - vår lilla gudmormor, extra mamma och vän - har varit här och vi har fikat och spelat kort - jag vann! Klara har en kompis här.

Nu vaknar lilleman efter tre timmars eftermiddags sömn, och det är dags att ta upp honom! Kram!

Kommentarer
Postat av: Helen

Att Limpan kan sova så mycket! Han gör nog av med mycket energi när han kryper runt. Uffe hade glömt hur klåfingrig en ettåring kan vara! Vi lånar gärna K & L igen om ni har nya äventyr inbokade. kram Helen

2007-02-27 @ 09:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback