5/2

Klara fick vara hemma idag , hade lite feber på morgonen, men nu är den borta. Och hon är pigg. Lite snorig. Vi har ätit pannkakor. Jag tänkte titta på SuperG men det var såklart inställt. Snart får lilleman sova lite middag, men han tog sovmorgon idag med så jag väckte om strax innan 10... Det har snöat lite, men det var inget som la sig.
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Pauline

Hej Lisa! Tyckte det var dags för en kommentar nu...det är ju som sagt kul att få kommentarer! Hoppas Klara kryar på sig snart, pannkakor brukar göra susen! Annie ska leka med en kompis imorgon och då har hon önskat sig pannkakor till mellis...till Simon får jag väl göra något annat eftersom han avskyr allt med pannkakskonsistens.
Kul att du kommit igång med ridningen igen, jag väntar ett tag till men Annie fick rida en sväng i lördags, det är det bästa hon vet trots att hon får rida barbacka och hålla sig i manen än så länge. Hade önskat att Fadime var lite större för det blir lite jobbigt att leda en minishettis när man som jag är 178 cm lång.., men men man ska väl inte gnälla när man trots allt ha fri tillgång till en häst!
Nu ska jag äta lunch, rasta hunden, hämta posten och sen återgå till skolarbetet.
Ha det bra!
*Kram*

2007-02-05 @ 12:55:06
Postat av: Syster Yster

Hej Flisa.
Saknar er JÄTTEMYCKET. Det känns som det var så länge sen vi sågs. Önskar vi var nära. Vill pussa på er allihopa.
Tyckte oxå Irma och Uno var bra fast höll faktiskt på Tommy Nilsson. Jag tyckte hans text var så fin så jag började gråta!
Hemma idag, varken jobb eller skola. Inte många dagar som det inte är nåt att göra. John har precis åkt in till malmö för att börja en 5-poängare i teater på Malmö högskola. Annars så ser det väldigt lovande ut för honom med jobb, äntligen! Han har fått in en fot på Internationella Montessoriskolan i Lund och barnen älskar honom. Han har varit där som vikarie men på ett personalmöte i veckan erbjöd de honom ett mer permanent jobb om ett tag för nån ska sluta. Han är jätteglad. Kommer förmodligen ha engelska- och dramalektioner och även vara på fritids på eftermiddagarna. Hans svenska går frammåt med stormsteg.
Jag har börjat plugga i Lund, B-kursen i humanekologi. Egentligen så tycker jag det är jätteintressant men jag stör mig på att så fort man läser på universitet så ska det pratas med ord som ingen förstår och bara en massa flummiga teorier och ideologier. Och kurslitteraturen som bara är på engelska är skriven av proffesorer som förlorade kontakten med 'vanliga världen' för länge sen. Känns som lilla jag inte kan ta till mig mycket av det och att det är svårt att föra ned till praktiskt arbete.
Sen jobbar jag också, dels med mitt ledsagarjobb och så är jag anställd på lördagar i ekologiska butiken. I mars ska jag gå första steget i en massageutbildning. Ska bli härligt. Sen kommer jag hem och övar på dej Flisa!
Hoppas att ni har det bra och jag längtar såå efter att träffa er. Stor kram och en massa kärlek till er alla.
Hanna
Förresten, fattar inte riktigt hur man kan se 'mitt liv i bilder'. Ja, jag är otekninsk! Tack så mycket för mailet om kvinlig/manlig hjärna. Jag ska översätta allt till John!

2007-02-05 @ 14:49:12
Postat av: Lisa

Pauline!
Kul att du är "tillbaka"! Jag har varit inne och kikat på din blogg oxå utan att lämna avtryck, så du är förlåten! Men det är kul när du gör det!
Hanna!
Jag är så glad att det äntligen verkar ordna upp sig med jobb för er del! Men det brukar ju alltid göra det för dig... Beror nog på att du är en underbar person! Men vad jobbigt det är med konstiga kurser, som skulle vara intressanta bara de var lite mer lätttillgängliga... När kommer du upp till Växjö? - längtar redan efter att bli träningsobjekt - det finns många knutar att lösa upp! Idag har Linus haft tröjan han fick av er i julklapp på sig - och han är toksöt i den. Klara älskar hästtröjan, hästen är ju dessutom mjuk att känna på! Bilderna ses i bloggen, troligtvis är det bästa att trycka på "januari" här i högerkolumnen. Lycka till!
Kram från Lisa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback