Anders 30årsdag

Klara är piggare idag.
Anders fyller 30, han var 17 när vi träffades... Jag borde ge honmom världens största tårta, fina presenter och ett lyckligt liv, men jag har inte kommit iväg ens till stan, med krassliga barn... Men jag ska fixa en liten födelsedagsfest och en stor puss - det andra får komma sen...
Jag titatde på superG - de nämer Bäckafallet och jag minns hur mamma stod där och ojade sig och inte vågade åka ner, men hon gjorde det... tillslut...
En vän till familjen och framför allt till mamma ringde idag. Gulligt.
Snart är det damernas superG och så är det skidskytte i eftermiddag.
Stort grattis Bästa vän! Älskar dig!
Kram till er alla!

Kommentarer
Postat av: Pauline

Stort GRATTIS från mig också! Min Anders fick ett par nya handbollsskor av mig när han fyllde 30, dyra och välbehövliga men själv tyckte jag det var en ganska trist present...fast vi var iofs i Lindvallen när han fyllde och det var ju dessto roligare! I år fick Anders en (reklam)thermos och en (reklam)väckarklocka *s*, han fyller ju den 2 januari, vilket betyder att man måste köpa present i mellandagarna och glömmer man det så får man ta till nödpesenter (= reklamgrejer som mamma fått från sitt jobb i julklapp) ;-)
Har förresten inte fattat förrän nu att Hanna är din syster...har inte fått kläm på ditt familjeträd trots div "lär-känna-mig-bättre-listor"...fick för mig att du har en storebror, men det kanske inte alls stämmer???
Ha det gott!
*KRAM*

2007-02-06 @ 12:34:16
Postat av: Pappa Anders

Tackar allra ödmjukast för gratulationerna allihopa!! Flisevännen - det blir hur bra som helst med en puss och en liten fest! Längtar!

Kram A

2007-02-06 @ 14:32:20
Postat av: Hanne och Jonas

Grattis Anders!

Du var visserligen lite äldre än 17 när vi träffade dig första gången, men vi hänger visst fortfarande med vi också!;-)
Ett riktigt bautagrattis från oss på Schönabacken!

2007-02-06 @ 14:51:58
Postat av: Lisa

Pauline! Hanna är min själsliga syster. Vi har bott grannar under hela uppväxtåren. Hon är Klaras gudmor och en mycket nära vän till familjen. Du har helt rätt - jag har bara en storebror.
//Lisa

Postat av: Pauline

Nej men så bra då var jag inte helt ute och cyklade, trodde för en stund att jag bildat mig en egen sanning! "Själsliga" systrar, bröder, mammor eller pappor är bra att ha, bäst av allt är att man väljer dom själv! Cilla som vi skall bo hos i München är min extramamma som alltid kommit med kloka råd och uppmuntran under min uppväxt. Syskon har jag ju i mängder ;-) 3 biologiska och 6 ingifta!

2007-02-06 @ 19:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback