kväll

Lina, Nora, Amanda och teresia var här. Det är roligt att träffa dem.

Nu ska jag sätta mig med knät högt - det är svullet, och vid ett par tillfällen idag har det gjort tokont - sådär ont så tårarna bara kommer... Det gjorde det många fler gånger efter förra operationen, och jag har i stort sett klarat mig utan det tills idag. Det gör förvånansvärt lite ont annars i knät.

Imorgon siktar jag och Frida på att åka till Göteborg Horse show. Barnen ska få vara hos Helen och Ulf medan Anders tränar hundarna.

Jag önskar er en trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: Pauline

Hej Lisa!
Hoppas ni haft det bra i Göteborg, nästa år följer jag med...har inte varit där sen jag var 12-13 år men minns att det brukade vara årets höjdpunkt...efter det så blev Hällevikslägret årets höjdpunkt...nuförtiden vet jag faktiskt inte om jag har nån "årets höjdpunkt"...får nog klura lite på det ;-)
Shit, vad du kämpar på bra med knät...har ingen egen erfarenhet av knäoperationer, men Anders pappa opererade sitt förra året så jag har förståt att det gör %X3#Xz!% - ONT efteråt! Men som du kämpar på så är du väl snart uppe på hästryggen igen?!
Min kropp har hållt sig hel än så länge så de enda operationer jag behövt utstå är polyper, nageltrång och kejsarsnitt - *haha* känns ju rätt fjuttigt i jämförelse med alla dina!.., men som sagt förutom det så ser våra liv väldigt lika ut! Och eftersom jag har börjat ålderskrisa så känns det ju bra att du är äldre än mig ;-)
*Kramar*

2007-02-25 @ 18:03:54
Postat av: Lisa

Kul - nästa år åker vi igen! Det var tokmånga år sedan vi var där, men nu var vi där igen - och det var kul! Det är nog bra med några höjdpunkter!

Den här gången Ska det bli bra i knät - det Känns Mycket bättre redan! Imorgon är det första gången hos sjukgymnasten. Tråkigt, men nödvändigt! Min kropp är ju snart renoverad - så snart kanske jag bara kan njuta?! Och jag tänkte faktiskt bara vila från ridningen en vecka till - men vi får se...

Kram

2007-02-25 @ 18:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback