17/1; ögon

Idag åkte vi till ögonläkaren igen. Helt klart har han börjat räta upp huvudet när han har lappen. Vad som beror på vad är omöjligt att säga fortfarande. Han kan luta på huvudet för att han skelar eller så kan han skela pga lutningen - eller så hänger det inte ihop alls... Han har nu haft lapp en timme om dagen på det vänstra ögat i en månad- men idag tyckte de att han skelade mer på vänster och därför ska han ha lapp varannan dag på båda ögonen. Imorgon ska han till sjukgymnasten och på fredag ska jag magnetröntga knät - så det känns som om vi ränner på sjukhuset för det mesta.

Barnen och jag åkte till Mia som har opererat sitt knä förra veckan och fikade.

Idag är det andra gången på ridningen - och jag insåg förra veckan att det är jobbigare än vad jag minns... Helt röd i ansiktet och svettig redan innan vi ens hade börjat trava - och till råga på allt så var det hoppning på schemat. Men roligt var det!

Och så hoppas jag att jag får sova lite bättre nu - vi är lite snoriga allihop och Linus har sovit lite oroligt  några nätter. och när man har lite att fixa med på dagarna så behöver man sova på natten...

Grattis Linda på födelsedagen!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback