1 jull/ söndags kväll

Nu har vi kommit hem från kennelläger i Lilla Edet. Det har varit trevligt - jag hade dock kunnat tänka mig mer träning, det var ett par föreläsningar som jag mer eller mindre kunde varit utan. Men som sagt vi hade trevligt! Och nu är vi hemma och det är skönt!

Hoppas att ni har haft en skön helg!

PS Tack Veronica för att du klargjorde för de som inte förstod att jag var lite ironisk i förra inlägget om loven... Det var Alltså inte jag som tycker att vi lärare har det Så bra med alla lov - som de dessutom kortar ner mer och mer - utan alla som ger kommentarer om det hela tiden - så att man alltid måste försvara och förklara det där med 45timmars veckan... Visst jag gillar mitt lov - det är skönt att vara ledig länge på sommaren osv, men vi har jobbat in det, jag gillar eleverna - men de kan vara överjävliga, men jag antar att man inte trivs jämt på alla jobb - så jag fortsätter nog att vara lärare ett tag till.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Välkommen hem igen! Jag älskar också mitt jobb som lärare och skulle inte kunna tänka mig något annat. Ibland.... fast ibland vill jag inte gå till jobbet när det är för jobbigt. Men, som du säger, så är det nog kass på alla jobb ibland. Det beror jättemycket på var man jobbar. Jag trivdes inte alls på Varbergs Montessori, men jag älskar Toråsskolan som jag jobbar på nu. Är så glad att jag tog mig därifrån!Även om eleverna i Varberg var underbara så var min arbetssituation helt sjuk- tror inte att många skulle finna sig i den. Och det gjorde inte jag heller! Nu ska jag försöka hålla 45-timmarsveckor till hösten, får se hur det ska gå.....

2007-07-01 @ 22:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback