andra beslut...

Andra beslut som jag har tagit och som påverkat mig - är när jag valde yrke. Jag sökte många utbildningar, kom in på mycket, men ringde och ändrade mig och kom in på matte/NOlärare 4-9.

Ett annat val som ofta blir jobbigt, är när jag står i en kö för att köpa lunch. Jag har svårt att bestämma mig, men tror att jag har valt, men när jag kommer fram så säger jag något helt annat! Det är spännande att beställa mat - det blir aldrig det man tror!

Nu ska vi försöka välja gravsten - något som känn så oviktigt. Det förändrar ingenting - men det tar energi...

Jag tänkte oxå idag på hur olika det kan vara med folk - en del bara suger åt sig energi, och ger knappt något tillbaka. Andra ger och ger... Jag brukar känna ganska fort om personen jag möter ger eller tar energi. Undra hur andra upplever mig... mycket beror det nog på hur man uppfattar den andra...

Just nu tar bråken på skolan energi, betygsättningen, tidspressen, och jakten på elever som inte gör det som de ska, när de ska - och ibland känns det som om jag vill att de ska bli godkända mycket mer än vad de själva vill...

Anders är ute och fiskar med två grannar, jag känner mig trött och sliten, jag sov dåligt i natt, och snart ska jag sätta mig med en kopp te.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback