28/3; trött mamma

Vi har haft en bra dag i solen - jag har tvättat, spelat spel med Klara, varit på kyrkogården (Klara hade plockat en bukett som hon ville lägga där), gjort och ätit pannkakor, tränat lite med Kenzo, och varit på VC med Klara hon haltade och hade ont i höften sedan i måndags). Det var där mitt glada humör försvann - eller snarare när jag kom hem och kände mig helt slut. Det hade hänt något akut och läkaren var typ en timme sen. Klara hade känt bättre under dagen, men jag tänkte att det kanske var lika bra att åka in ändå - sjukvårdsrådgivningen och barnakuten tyckte absolut det igår när jag pratade med dem. Linus var otålig och ville absolut inte sitta i knät. Jag tycker att det känns lite ofräscht att krypa omkring i ett väntrum (jag vill att han börjar gå Snart!)... Han blev inte bättre när vi fick vänta inne på rummet - var på alla instrument och gammalt papper osv... Klara haltade minimalt väl inne hos läkaren och han trodde att det kunde vara lite vätska i höften vilket det kan bli när barn är förkylda. Fortsätter det och blir värre är det bara att åka in igen... Han frågade om allt mellan himmel och jord - om dagis, vårt förhållande, om jobb... - de hade inga uppgifter på Klara, så han "passade på" att kolla lite...

I några dagar har Linus klättrat upp och nerför trappan utomhus - och idag var det dags för innetrappan - på nolltid var han uppe. Han har inte ens varit intresserad av trappan tidigare... Bara klättrat ett par steg.

Snart är det föräldramöte på Klaras dagis - sedan ska jag iväg och rida. Hoppas att det kan få mig på lite bättre humör och bygga upp energin i mig igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback