20/5; slut på ledigheten

I fredags var vi på IKEA - vi handlade en hylla och en garderob till Linus rum, och en hel del andra saker. Anders fick sitta på huk på golvet hem, med en hylla över sig. Vi tränade uppletande - det gick perfekt.

I går tävlade Anders och Kenzo sök i Karlskrona, jag och barnen följde med. Söket hade börjat riktigt bra, med fina markeringar och så vidare, men så fick han ett par stopp, vilket berodde på att han skickade där Kenzo redan hade gått enligt domarna. men rutan var svår att förstå sig på. Den svängde mycket och så var det klippblock. Det blev 8,5 - och redan där tar drömmen slut den dagen... Lydnaden gick väldigt bra! Bland annat en dubbel 10a på krypet! Och folk kom fram efteråt och berömde hans lydnad! Bland annat hans fina stegförflyttningar! Men seden gör han återigen ett uppletande som är så dåligt - två föremål, och vi såg att han var på rätt ställe för att ta de andra två oxå, men han fick inte tag på dem... Surt - när det går så infernaliskt bra på träning! Men som sagt - den här dagen hade det inte spelat någon roll. Det började regna. Och klubben sålde varken godis eller fika, och det var en fruktansvärt långdragen tävling. Det är trots allt lite häftigt att trots en "dålig" tävling, så gör han certpoäng och blir trea. Vi åkte hem till Lina med familj och blev bjudna på goda varma mackor och finfin rabarberpaj! Tack!

Idag har vi mest ägnat oss åt hemmet - det sista i Linus rum, klippa gräsmattan, mata Aron (pappa har vart iväg med husbilen på motortävlingar), gjort en blåbärskaka (receptet kommer senare - nu är det ju dags att titta på hundkoll) som vi bjöd mormor på, Klara har varit hos Nellie, badat, cyklat med Kenzo, kammat hundarna, och städat...

Hoppas att ni har haft sköna dagar! Imorgon åker Anders till Norge - han är borta två dagar då farmor och farfar får rycka in som papplediga, och jag ska jobba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback