22/5; tisdag

Nu hägrar duschen men först ett litet inlägg...

Jag har stissat runt idag - började med jobbet, sen hem och hämtade hundarna för att åka till djursjukhuset, där vi fick vänta i 50 minuter innan veterinären behagade dyka upp... Han ömmade rysligt i handleden. Troligtvis där han har ont till och från. Jag köpte hundmat oxå. Och så åkte vi hem, jag gjorde en paj som Gunnar, Klara och jag åt innan Gunnar fortsatte till sin kurs. Linus slängde jag i lite gröt medan pajen stod i ugnen - den ungen äter just nu bara välling och gröt, och ytterst lite annan mat. Fruktpur'e slinker ner ibland. Sedan åkte barnen och jag till klubben. Jag tränade två apporteringar, som gick bra och ett strålande uppletande. Inga som helst problem... Jag träffade en som sa att någon hade sagt till honom att Någon hade skällt på tävlingsledaren i Karlskrona - den någon skulle varit jag. Då fick jag dåligt samvete. Men å andra sidan så tycker jag att det var dåligt att vi fick vänta på prisutdelningen i cirka 3 timmar... och det kunde de få veta. Men jag skällde inte - bara undrade när den skulle bli och så sa jag att det var typ den drygaste tävlingen jag varit på. Konstigt att det behövde vara det - när de hade dubbla domarpar och körde allt på samma plats. Och Så många deltagare var det inte heller... Sedan är det ju alltid så att det är roligare att vänta om det går bra... och det hade det ju inte gjort direkt - och så saknade jag fika och godis! Ingen kiosk! Men skällde gjorde jag inte och jag hoppas inte att de tog illa upp. För jag vill ju inte det! Varför tar jag åt mig? Jag var ärlig, jag var inte elak, jag sa lugnt och stilla vad jag tyckte och ställde en fråga... Släpp det! Nu har jag lagt barnen och ska hoppa in i duschen!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Kan inte låta bli att kommentera syftningsfelet...veterinären var 50 minuter sen och att han hade ont i handleden...undrar vad han gjort under de minutrarna...
För övrigt känner jag så igen mig i det du skriver om att få dåligt samvete. Jag är ju exakt lika dan. Svårt att släppa sånt samtidigt som jag vet att det jag gjort eller sagt var bra. Man ska få säga sin mening och vad man tycker i de lägen där det är befogat och det tycker jag att det var i ditt fall. Men trots det fortsätter tankarna att älta i skallen. Vad ska vi göra åt detta??

2007-05-22 @ 22:43:45
Postat av: Anonym

Tävligen i lördags var ju dryg, jag tyckte det var bra att du sa till!
/mia

2007-05-23 @ 08:00:54
Postat av: Lisa

Fniss - så dtt kan bli...
Tjejer - det är skönt att ha ert stöd! Ni känner igen er och ni förstår!
Kram till er!

2007-05-24 @ 16:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback