25/5; Kenzo fyller år

Dagen på jobbet har just börjat - jag har fyllt på kaffe i maskinen och satt mig för att fixa lite mål och sidhänvisningar inför provet nästa vecka. Jag måste hämta labgrejer innan lektionen börjar, kontrollera mina lektioner som jag fick för att en annan lärare är borta, förbereda ett muntligt prov med en elev - försöka hålla mina jobbiga tankar borta, mina sorgsna tankar som kommer som hugg.... förlamar mig, håller tag i mig, tills jag lyckas knuffa undan dem och förtränga dem en stund till. Sorgen gör sig påmind. Kanske är det för att vi ska åka till Ekö senare idag, kanske är det för att årsdagen börjar närma sig - jag minns när dagarna fortfarande kändes lätta, när det alltid fanns någon att luta sig mot, någon hjälpande hand som inte var långt iväg... Nu är hon så långt borta... mina tårar bränner. Men jag komemr samla mig, jag kommer träffa människor, jag komemr le, jag kommer känna mig glad, tills känslorna hinner ifatt - men sen kommer jag att trycka undan dem igen, tills nästa gång de överfaller mig...

Grattis vår lille 7årige Kenzo! Tänk 7 år sedan han invaderade vårt hem - den rädde hunden som knappt vågade häsla på människor - som nu har växt till sig och till och emd vågar stå ensam i skogen och skälla på människor! Som har hunnit bli champion och elithund i två grenar. Han är en underbar hund med otrolig personlighet - min skugga!

Ha en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej på er! Grattis Kenzo på födelsedagen. Ha en bra helg/ Lina

2007-05-25 @ 10:09:39
Postat av: Anna M

Hoppas att ni får det bra på Ekö! Känner igen det där med att sorgen anfaller stötvis. Kan säga att jag blev lite hjälpt av vindspelet jag satte upp. Ett vindspel som jag fick av Nancys man som varit hennes. Jag har satt upp det vid altandörren och om man ska gå igenom den kommer man emot varje gång :) Det gör att jag mikrosörjer hela dagarna. Då behöver det inte pysa så.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback