Ingen som du...

Jag har suttit och druckit te - te'et som jag fick av Helen och som heter "ingen som du". Vilken söt present från en underbar vän! Jag satt och tänkte på mamma, på vänner, på bröllop. Snart ska jag åka på Frida och Peders bröllop -Frida en förebild, en storasyster en vän som alltid har funnits i mitt liv och som fått mig att göra saker jag egentligen inte vågat och inte kunnat. Jag kunde höra hennes röst i mitt huvud när jag red i skogen - jag visste vad hon skulle ha sagt... och gjorde som hon sa... nästan alltid. Det kunde vara att hoppa upp på Felia utan sadel - jag var för liten, stenen var för låg - men upp skulle jag! Det kunde vara att få fram Felia för något farligt, jag fick inte ge mig... vi kunde stå länge!

Jag tänkte att det blir hemskt att gifta sig nu när inte mamma finns länge - jag ångrar att jag inte gjort det tidigare... Hon kommer alltid att fattas! Det är så mycket jag skulle behövt fråga henne om - vilka kläder ska jag ha idag på bröllopet osv... Men idag kommer Marianne och Tommy - två andra underbara vänner som fungerar lite som extraföräldrar - så jag tänkte på dem med. Och jag håller mina tummar för att Eric, deras son, min före detta man (vi gifte oss när jag var fyra och skiljde oss när jag började lekis), min vän - får ett jobb som han sökt! Jag tänker på min Anders och på Kenzo, som är och tävlar.

Och så mitt bland alla andra tankar kommer en tanke på en elev - som inte kommit på mina lektioner, och så var jag tvungen att skicka ett mail till mina kollegor (som jag delar NOn med) och fråga... Hmmm... det är nog inte så konstigt att kenzo är som han är - sprallig, tusen järn i elden, åt alla håll och kanter och min skugga...

Nu måste jag fixa i ordning mig, stryka, fixa Limpan och... dagen går vidare - i kärlekens tecken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback