7/10; underbara vänner!

Visst visste jag att jag har trevliga och bra vänner runtomkring mig - men att de skulle fixa en sån underbart trevlig dag från morgon till kväll och göra det för MIN skull - det visste jag inte. Visst hoppades jag på en möhippa, och visst trodde jag att det skulle bli något, men att det skulle bli en så trevlig dag tillsammans med så många vänner - det kunde jag inte gissa!

Jag visste att det skulle bli svensexa i helgen och hade små misstankar om att det även kunde bli möhippa, men jag kom ut i skogen och där var "bara" det vanliga gänget och kanske var de lite ovanligt bestämda vilken ruta vi skulle vara i och att jag skulle vara sist och visst körd Ingemar lite ovanligt länge (vilket berodde på att flickorna hade kört lite fel...), och visst ko Mia ut från "fel" håll i skogen, och visst skulle det inte vara någon fig på vänstersidan... Men det var det! Flera stycken - som plockade svamp och även om jag då förstod att de var mina vänner, så kände jag först inte igen dem där de gick och plockade svamp medan Kenzo skällde på dem...

Vi fikade i skogen, och sedan gick färden mot Frej där jag fick möta en äkta pingisspelare (jag vann ett set, + rundpingis). Sedan åt vi paj och fortsatte ut i skogen där det fanns en skivstudio. Jag fick spela in en skiva med fyra låtar (skivan har för övrigt fastnat i Annes bil), sedan åkte vi till Öhrs lantcafe och fikade i gassande solsken! Efter det körde vi hem till Sandra och jag fick på mig raffig kläder och laddade inför sexparty. Vi fick en god planka och kvällen avslutades sedan på Grace där vi även träffade svensexegänget, och tillsammans blev vi sedan satta på en taxi och ivägskickade till ett hotellrum! Anders hade de fångat hemma och han fick åka rollerblades, spela paintball, femkamp i simhallen (där Klara var på simskola samtidigt och hittar sin pappa i baddräkt, vilket skylls på mig eftersom jag har packat ner "fel"), whiskyprovning och sedan utgång.

Tack alla supervänner för en oförglömlig dag! Vilken heldag, och natt - ni hade tänkt på allt! Från barn och hundar, till att både Anders och jag skulle ha en trevlig och rolig dag! Detta kändes ju oerhört bra en dag som denna då våldet är tydligt i samhället. En mördad 15åring, en svårt skadad av samme man - detta efter att de mobbat hans 19årige son länge. Och en annan 16åring mördad av fem män i Stockholm.

I kväll fick en annan vän rycka ut - Martin fick komma in och vrålhålla Linus när jag hade skurit sig på ett glas och en liten flisa hade fastnat i foten. Anders är iväg och spelar innebandy och det var svårt att hålla honom samtidigt som man petade med en nål...

Eftermiddagen har vi tillbringat med Humpe, Malin, Hedda och vår tilltänkta gudson Malte! Det är så roligt att träffa dem! Malte har redan hunnit växa och är inte alls pytteliten längre.

Kram alla goa vänner som finns runtom i världen - kända och okända!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Skönta tt du var nöjd med dagen och kvällen! Men glömde du inte skriva att du förlorade några set också i pingisen? ;)
Kram kram Vi ringer ikväll eller imorgon om bröllopsfixande!

2007-10-08 @ 18:05:37
Postat av: Helen

Du är en stjärna- på allt möjligt. Roligt att du hade en bra dag. Det hade vi som var med också! kram

2007-10-09 @ 11:15:16
Postat av: Frida

Grattis, vad kul att ni ska gifta er! Verkar som möhippan blev riktigt lyckad oxå :) Det händer som sagt så många hemska saker i den här världen, så man får vara glad åt det som ändå är positivt. Kram och lycka till med bröllopsplaneringen/Frida (från AFF)

2007-10-09 @ 22:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback