13/9; torsdag

Snart läggdags. Dagarna är tuffa. Och nu har utvecklingssamtalen börjat oxå. Linus vill inte bli lämnad. Det gör ont i mammahjärtat - min glada unge - vart tog han vägen? Dessutom har han fått ett par kindtänder, vilket säkert inte påverkar humöret positivt... Jag vet ju att han blir glade efter en stund, men det skär i hjärtat att gå ifrån honom när tårarna rinner nerför hans söta så kinder. Men det är rättså roligt på jobbet - och fullt upp så när jag väl är där är tankarna där. Och igår var jag ju på ridningen - den enda gången i veckan jag koncentrerar mig på en sak - en hel timme! Och igår gick det bra! Fick beröm och kände att känslan fanns där! Vi red över bommar och gjorde bakdelsvändningar.


Svarade på en enkät för en stund sedan och sammanfattar mitt liv såhär just nu: Hur många gånger har du ..... den senaste veckan?
1. Ätit falukorv 0
2. Tvättat en tvättmaskin
Kan jag räkna? Säkert i alla fall 7 och kanske har jag en som jag inte har tömt sedan igår, jag minns inte... men måste nog gå och kolla...
3. Tittat på dokusåpor 2 (är Idol en dokusåpa?)
4. Lämnat ett gråtande barn på dagis/dagmamma 4/4 möjliga (dagis har varit stängt måndag och tisdag. I början skrek han aldrig - fattade väl inte ens att vi gick... men nu har han förstått att han blir Lämnad, Varje Dag - ensam!)
5. Tankat bilen 0
6. Köpt något till bara dej själv 1(om förlovningsringens omgjörning räknas + en vigselring!)
7. Fått ett gulligt SMS 1
8. Duschat 6
9. Sagt "jag älskar dej" till någon utöver dina barn: Många=10?


Hur många gånger har ditt barn (Linus) den senaste veckan?
1. Fått ett ilskeutbrott och legat gråtande på golvet: många=7?
2. Hällt ut något på golvet 0
3. Lekt med sitt/sina syskon utan att bråka: många gånger
4. Vägrat klä på sej 0
5. Vaknat på nätterna 0
6. Druckit välling 6 (varje kväll, 260 ml)
7. Skrattat så h*n kiknar: typ 2
8. Åkt vagn 13?
9. Sett på Bolibompa 0
10. Ätit ngt som inte bör ätas (typ sand) 10?


Ikväll har jag förutom att diska och laga mat, bakat en
kaka, vi har ju tokmycket päron just nu, varit och tittat på mammas gravsten som har kommit - men som är helt felplacerad enligt Anders och mig (A får ringa och kolla, för så vill vi inte ha det..., annars var stenen fin!), tränat keno (uppletande och lydnad), bjudit grannarna på fika, lagt barnen och kollat på Idol.

Förresten gjorde jag en annan efterrätt med päron och chokladmousse! en annan dag, oxå god! Lycka till!


God natt - nu ska en trött, heltidsarbetande mamma lägga sig!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja nu har det riktiga livet börjat. Vi visste ju att det bara var på låtsas när vi satt i din trädgård och fikade och fikade i våras, men ändå blir man lite förvånad över hur lite "fikatid" det finns nu. Vi får höras av och försöka boka in en riktig långfika. Kram Linda

2007-09-14 @ 08:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback