30/9; söndag och riktigt trött!

Efter en riktigt renig söndag i sökskogen är jag supertrött. Kenzo har gjort ett bra jobb men fick dåligt betalt. Bra sök, något sämre skall på sista figgen, men vägledande var det! Jag vill aldrig mer ha en skallhund! Vi fick en åtta. Han hade ingen tendens att stoppa - så jag är nöjd med söket. Uppletandet fick vi med oss fyra föremål och det var länge sen sist! Men han käkade lite gräs som fastnade i halsen, och jag var tvungen att ta ut det. Han harklade sig och tappade tråden, så det blev en 8,5. Lydnaden var sämre än var den någonsin varit - skall, och gnäll, men pigg som en vessla! Betygen kan vi ta en annan dag. Framåtsändandet var riktigt bra men ett startskall på ena utskicket drog ner betyget. Dåliga betyg - men vi genomförde tävlingen, det var mer än vad många andra gjorde idag. Vi var fem elithundar från början, tre bröt. Två av två högrehundar bröt och två av fyra lägrehundar bröt.

Nu ska jag dega framför TV:n en stund. Margareta och Gunnar har varit här både idag och igår - Gunnar och Anders har pysslat i trädgården, det har blivit så fint och M har pysslat inne. Tack för hjälpen!

Orkar inte skriva mer nu - men jag hoppas att ni har haft en bra helg!

Ps Hanna! Jag har fått en tid till B - men jag har oxå gjort mig hormonfri eftersom jag tror att det kan vara en del av problemet. Men jag kommer nog att åka till B ändå... även om jag mår rättså bra i övrigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan bara hålla med ang vädret....
Höjdpunkten på dagen var ju dock din "köpta" kladdkaka, var hittar jag receptet?
Ses på onsdag!
kram
//mia

2007-10-01 @ 10:32:37
Postat av: Hanna

Kanon att du fick en tid. B är ganska uppbokad. Tycker absolut att du ska åka dit ändå. Kan verkligen rekommendera det. Han kollar upp allt. Och du är ju värd det allra bästa! Kramis

2007-10-02 @ 22:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback