4/9; tisdag

Dålig uppdatering - jag vet. men jag har inte dåligt samvete - bara väldigt dåligt med tid...

Tävlingen kunde gått bättre, och sämre... Jag tycker att vi fick såliga poäng där vi borde fått mer på vissa delar...
fritt följ: 6,5 7: (ett par skall och trängde lite - inte mycket att säga om, han var väldigt behaglig och lugn innan, men på plan är det annorlunda)
inkallning: 6  7: (tjuvstartar från stå - han fick stå oerhört läänge, jag fick stopp på honom direkt... men faktum är att det blir fel... annars gjorde han en superinkallning!)
framåtsändande: 8,5  9: (ngt långt i andra - ett riktigt bra framåtsändande där jag inte alls tycker att han var lång...)
kryp: 7,5  6 (något skall och trängde, hög bak?)
skall: 10  10 bra!
apporteing: 9,5  10: (tempoväxling)
tungapport: 9,5  9 (långt från föraren)
stege: 10  10
platsliggning: 10  10

sök: 8  9: (3 figgar, lite glest?, skall på mittstigen (när jag erbjöd dricka), kort slag, dricker, släpper kontakt med fig vid möte av förare?) Han gjorde ett rättså bra sök - men jag är lite orolig för hans tempo. Det sjunker mycket på tävling - även om det är ett bra tempo. Gnistan verkar saknas något. Skallet var oerhört bra!

uppletande: 6,5  5 (3 föremål, mycket spring, sackar, skall?(det var innan jag kopplat loss), tar i hunden (jag klappade om - jag måste dock tänka på det!)

Det slutade med 530,25, certpoäng. Inte bra poäng - men en hyfsat bra tävling!

Igår hade vi föräldramöte. En lång dag på jobbet. Idag hämtade jag barnen vid halv fyra. Linus hade sovit en timme idag, det gjorde han inte igår. Och det behöver han. Han hade varit småtjurig igår på förmiddagen, det hade gått bättre idag. Mamman blir lite orolig - jag vill ha kvar samma goa glada kille - trots att han har börjat dagis. Måste han förändras nu? Älskar honom min lille kille - precis som han är! Jag försöker få ihop mina resurstimmar - det är ju oerhört irriterande att de inte har kalkylerat med det innan de lägger schemat - nu får jag stoppa in resurs där det passar för eleverna - för mig (förhoppningsvis)...

Nu ska jag gå och laga lasange. Det blir ingen träning på klubben idag - kanske blir det lite träning hemma istället. Och just det - barnvakt på bröllopet har löst sig! Hoppas att ni har bra dagar!

Kommentarer
Postat av: Veronica

hm.... visste inte att du kunde kinesiska ;-) Kramisar

2007-09-04 @ 22:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback