28/4; måndag

I lördags var det som vanligt sök, innebandy, simskola - och så sprang jag (det gick rättså bra, men jag fick ont i benhinnorna) och så fick vi god mat av Anne och Olof.

Söndagen var jag hemma, medan Anders var och tävlade sök. Det gick dåligt. K var inte riktig pigg, några grunda slag, lite dåliga markeringar, dåligt uppletande och dålig lydnad... Jag tror nästan aldrig att resultatet varit så dåligt. Det kändes tråkigt eftersom han gått så grymt bra på allt ett tag. Var var det som gick fel? Värmen? Fästinghalsbandet?

Vädret har varit fint i helgen. Och idag. Jag hade hundkurs på jobbet. Agility. Det gick bra. Jag var hos tandläkaren oxå. Har aldrig haft hål. Men en flisa hade trillat från en tand (och det har jag känt en tid) och skapat ett hål. Jag blev så besviken. Kunde nog börjat gråta. tandläkaren trodde nog att jag var rädd, att jag trodde att det skulle bli fult eller var feg... men det är jag ju inte - jag ville bara inte ha ett hål!

Anders deklarerar. Ska fixa räkningarna, och sen gå och lägga mig tidigt tror jag... Känner mig lite sliten ikväll.

Linus öra har runnit en massa - massvis! Hur mycket var som helst. I örat. På kinden. Marianne (vår privata sjuksköterska) sa att det kunde vara en öroninflammation som fått trumhinnan att brista. Han verkar dock inte ha ont...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback