10/12; onsdag

Är så risig! Bihålsinflammation. Väntar på te som mannen i mitt liv fixar. Har slitit på jobbet, åkte till jourläkarcentralen ikväll, det är inte läge att vara sjuk i betygstider! Nu hade jag mycket hellre velat rida, skulle nog kunna börja gråta - om det inte hade gjort så ont i kinderna att gråta... Men efter ett övervägande - så stannade jag hemma... Och egentligen är det konstigt hur man tänker - ja som knappt kan stå på benen, än mindre böja er huvudet - funderar allvarligt på att åka och rida, trots att jag knappt orkar lyfta temuggen eller säga gonatt till K... Men på ren vilja kanske det hade gått?! Jag kommer inte ihåg när jag hade så ont av bihåleinflammation (förmodligen sista jag hade det..) - men det gör ont i kinderna, i tänderna, i gommen... Nu knapras det penicillin, så hoppas jag att det vänder snabbt...
Hoppas att ni mår bättre! Imorgon vankas lucia på dagis och på skolan... Ska nog krypa ner i sängen, istället för att rida, och framför allt istället för att rätta de där matteproven jag drog hem, eller sätta några betyg... Orkar inte... Snart jullov?!

Kommentarer
Postat av: Linda O

Krya på dig!!! Ja, snart är det jullov. Är frisk men trött som en gnu. Längtar också efter att vara ledig. Ta hand om er.

Kram

2008-12-11 @ 08:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback