18/12; torsdag

Idag har jag varit med Linus på öron... Och de kan inte säga om han hör... Jag tror att han hör, men jag kan ju inte veta om han har nedsatt hörsel. Han fick göra både vanligt kultest - som han inte klarade, alternativt inte kunde... Och sedan gjorde han test som de gör på nyfödda nuförtiden. Vi ska få en ny tid efter jul - och då både till en läkare och för nytt test. Hur känns detta? Jag var beredd på att han inte skulle klara att genomföra testet, men inte på att hon skulle vara så osäker på om han hör eller ej...
Ikväll gjorde Helen och jag en impulsgrej - vi åkte på bio. Eviga ögonblick. Vet inte hur jag ska förklara och bedöma den. Trevlig? Söt? Go? Bra?
När jag körde hem, körde jag förbi en liten sportbil som stod med varningsblinkis, rutan var immig och på vägen låg det en massa skrot. Jag kör förbi, osäker på om jag ska stanna eller ej. Men vänder, och tittar igen, vänder igen och stannar. En kille hoppar ut. Han har kört på ett vildssvin så att airbagen lösts ut, och halva "framsidan" gått sönder. Han pratar med polisen och efter en stund stannar en bil till, det är en jägare och då önskar jag en go jul och kör därifrån... Jag vill aldrig köra på ett svin!
Imorgon avslutar vi och tar jullov!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback