28/12; söndag

Helgen i bilder.
Anders har lagt sig. Han är så förkyld igen. jag också. Men vi har haft en bra jul. Först i Stockholm, sedan i Moheda, hos Sjödahl, och så en träff med Sandra och Eric när vi provade Klaras nya xboxspel - Lips, där man sjunger i mikrofoner. Och igår var ÅkessonCarlsson här.
Idag har jag varit iväg en stor del av dagen och tränat lydnad med tjejerna. Stimma var duktig. Visst finns det saker att träna på, men jag känner mig rättså säker i mitt agerande och i hur min träning ska gå vidare. Jag är inte alls fullärd. Men jag har en strategi. En tajming som sitter i ryggraden, som gör det lätt att agera. Inte alltid - men oftast. Jag har tankar, ide'er och erfarenheter, vilket innebär att jag kan tänka om, försöka komma runt för jag vet vad mitt mål är - hur mitt mål ser ut. Jag vet vad jag vill belöna, och hur jag ska belöna för att hunden ska bli glad - men det är inte alltid säkert att jag gör rätt... Jag jobbar på det - och det är kul att ibland göra det med andra som har samma mål och ambitioner, för att försöka fortsätta att utvecklas. Idag var det dessutom ett härligt vinterväder - med sol, lite snö och fina människor.
Nu sitter jag och förundras över att godiset i påsen är slut. Jag började med dem jag gillade... och nu finns det Inga kvar... det innebär att jag även har ätit upp dem som jag inte gillar?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback