22/2; torsdag

En trevlig förmiddag hos Helen, med god blåbärspaj, kaffe och lek. Sedan åkte baren och jag till Max, innan vi åkte till outleten med barnkläder som tillfälligt finns i stan. Som vanligt hittade jag/vi lite till klara, men inget till Limpan. Men hittills har han inte gått naken.

I eftermiddag har jag städat och nu har barnen och jag bubblat. Snart kommer mannen i mitt liv hem. Hem till Blåsten och regnet. Päckelväder. Klara ser fram emot "lets Dansk" ikväll.

I dag frågade hon vilken som var den sötaste flickan i familje, och den sötaste pojken. Och sedan sa hon "pappa har i alla fall ett fint namn".

Linus har verkligen börjat tjata nu "mamma", "dada", "bil" fast det är med ett brumljud i början, "macka", "jacka", "hiho", "Lala", sen kan han göra sig förstådd mycket "nnnn" = nypon, "nenne" = välling, dessutom kan han förstå en del nu, idag kunde han till exempel hämta papper att snyta näsan med och ställa flaskan på bordet, och så hämtade han en stol och klättrade han upp i skåpet över diskbänken och tog ett tuggummi... säkert har jag glömt något... Små springsteg tar han oxå.

Ha en skön helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback