11/1; fredag

En inte lika fullt pressad dag som igår går mot sitt slut.

Jobbet flöt utan större incidenter - om man räknar bort att någon smällde en smällare inomhus så att brandlarmet gick. När vi kom ut inser man att man inte riktigt vet om man ska stå hos handledargruppen eller den klass som man för närvarande har lektion med... Kaotiskt. Katastrof.

Jag hann hem så att jag kunde gå en liten runda med hundarna innan jag hämtade på dagis. Plockade lite bajs. Gick in och pysslade.

Anders har lagat fredagskockens recept gott med tigerräkor och rödbetor - medan Linus och jag tog ett bubbelbad. Snart är nog efterrätten färdig oxå - tryffel med jordnötter utanpå.

Imorgon är det sökträning i Torsås. Igår planerade vi in lite söktävlingar i vår - den första blir Karlshamn i februari, sedan var det nog bara en i mars och april, med desto fler i maj. Kanske hinner vi med en spårtävling oxå, och lydnadstävling? Undra hur mycket man kan hinna? Undra hur mycket man vill hinna? Ibland vill man nog mer än vad man klarar av att träna...

Barnen är hur söta som helst - sitter och tittar på Bollibompa ihop. Linus hade lyckats ha lappen i två timmar på dagis idag - de tycker att det verkar som om han ser rättså dåligt med sitt vänstra öga - han blir passiv och går nära sina kompisar för att se. Viktigt med lappen!

Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback