22/1; sonen denna dag

Sonen är riktigt prickig, slö och dålig idag. Han sov dock rättså gott i natt. Nu ligger han i sängen efter att ha fått tavergyl - jag passar på att jobba lite och ska dammsuga lite snabbt oxå tänkte jag innan jag får sätta mig med en igel (om än väldigt bulig) i famnen igen. Klara lös som en sol när jag sa att hon skulle få gå på dagis idag.

Linus och jag tog en liten sväng i vagnen innan. I kväll kommer farmor - kanske åker jag och tränar Keno en sväng, och kanske jobbar jag imorgon medan farmor är här. Jag får se hur han mår och hur jag får sova i natt. Anders åkte till Norge i dag på morgonen.

Vi hade föräldramöte igår. Såklart blev några föräldrar upprörda över att det ännu inte finns någon handledare klar ännu - Erika går ju hem om ett par veckor för att få barn. Men det är ju inte oss de ska gå på - de får gå på ledningen! Och jag vill ha ett bra alternativ - och det har ännu inte kommit fram något riktigt bra alternativ. Jag vill inte vara med någon handledare som de tror gör en massa, men som inte har någon koll alls. Då kan jag lika gärna vara själv och få kompensation för det arbete jag gör. Vi får se hur det blir. Dessutom tyckte de att jag skulle fortsätta skicka mail - men jag har bestämt mig för att försöka hålla dem uppdaterade genom hemsidan istället. Så att jag slipper få massa kommenterar på allt jag skriver. Nästa vecka börjar utvecklingssamtalen.

Dags att anmäla sjukt barn till försäkringskassan och sedan ta tag i vårt lilla hem.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback