Vilken födelsedag

Vilken konstig födelsedag det måste varit för Linus... Han fick inte så många presenter - men böckerna han fick var stora favoriter (tack Malin & Humpe samt Lina med familj!), och drickaflaskan med bilar på älskade han, och bilarna som han fick i söndags följer med honom hela tiden, de fina, ny kläderna har han haft på sig (kort kommer senare, kanske inte idag dock...), en snowracer står i ladan och väntar på kallare väder, samt dockan som både han och storasyter leker med. Dessutom har vi städat lite på has rum idag - stoppat ner alla bilar i den fina, nya tunnan för bilar! Men storasyster är sjuk. Ville inte ens ha glass ikväll... Hon orkar inte med sin busiga, stökiga, gosiga och djupt Älskade lillebror så som hon brukar. Hon har ont i halsen - troligtvis full med koppor. Tur att vi hade ett semelkalas i söndags! Tur att han fortfarande inte förstår så mycket... Men oj vad han lär sig nu - nu äter han bra själv, dricker, inte bara nypon ur flaska (!), säger en del ord, även om det ibland bara är samma ljud och inte ett korrekt ord, han kan klä på sig lite .

Anders är och tränar hundarna. Jag ska sätta mig framför TV:n en stund, jag har hunnit rätta alla matteproven (imorgon är det genetikprov för nian) och hunnit skiva utvärderingar av proven för att klistra in i elevernas loggböcker imorgon. Imorgon ska jag jobba hela dagen, och på torsdag kommer jag att vara hemma med mina älskade barn hela dagen.

Grattis på födelsedagen min älskade son! Och tack till alla som har gratulerat honom, och tänkt på oss!

Kommentarer
Postat av: frida

Stackars klara som är dålig av kopporna. Synd att vi bor så långt bort att vi inte kan komma och umgås med smittan snabbt och lätt. Men om det råkar vara helg när ni tror att Linus är på g att få det vill vi gärna komma på sjukbesök.
Har varit hos två koppfamiljer utan att bli smittade. Hur svårt kan det vara...?

2008-01-17 @ 07:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback