27/3; barnadagar

Lovdagar. Tid för barnen. I tisdags hann jag jobba lite när Linus sov. Men på förmiddagen åkte vi pulka. Keno fick dra pulkan - det gillade han. På kvällen var i på klubben. I går var vi först hos linda - och trots ett par missöden med utvälta glas, och en liten Alexander som målade på den nymålade spaljen - så var det en mycket god och trevlig förmiddag! Sedan åkte barnen och jag vidare till en kollega som har flyttat - byggt ett nytt, fint hus. Och fikade lite till. Lite lydnad hann vi med när vi kom hem. Keno är varvad. Piper. Vill så mycket. Vi vill att han ska var tyst! Och just nu känns det som om vi har provat allt... Anders spelade innebandymatch - Klara tittade på, och Linus var hos Linda. Jag red. Celeste. Det gick riktigt bra.

Idag har Helen och ag varit i Kosta med baren. Vi var först på leklandet - ett prefekt ställe för barnfamiljer. Båda baren gillade det mycket - Linus var precis vild och gjorde Allt. Åkte nerför stup som större barn tyckte var på tok för läskigt. Ingen självbevarelsedrift alls... Vi fikade och åt lunch och gick i några affärer. Sedan åkte vi hem och fikade hos Helen innan det var dags för Klara att åka på gympa, under tiden gick resten av familjen en runda med hundarna, körde ett uppletande. Just nu kan det inte gå bättre! Han gör det Så bra! Vi lägger ut många föremål. Han lyckas, och blir föremålsintresserad. Vi körde ett pass lydnad på skolan - som gick riktigt bra, innan det var dags att hämta K igen.

I kväll har jag bakat chokladtosca. Linus var så trött ikväll, och nu har även Klara gått och lagt sig. Jag och Klara ska klippa oss imorgon. Sedan är detta lovet nästan slut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback